Tesla Model S за деца на цена $500 от май 2016

Блог

В този блог: Radio Flyer и Tesla Motors представят Model S, който може да се кара в парка.

Radio Flyer е производителят на доста популярна червена количка за деца в САЩ – от онези, в които се возим като малки...

В новия "Model S for Kids" проект, обаче, всичко е доста по-модерно отколкото в класическото фургонче. Детският Model S си има литиево-йонни батерии и на вид се различава от оригинала само по размера. С малката подробност, че "шофьорът" стърчи през тавана :).

Най-малкият Model S, който може да се кара, е предназначен за деца на възраст между 3 и 8 години. Максималната скорост е 5 км/ч за начинаещи или 10 км/ч за напреднали и количката може да носи до около 40 килограма.

В онлайн дизайн студиото на Radio Flyer можеш да си добавяш екстри или да си избираш цвят на детската Model S реплика, точно каквито са цветовете на големия събрат.

Стандартно предлагат 140 вТч батерия, която се сваля лесно и се зарежда вкъщи. Или пък от левия "стоп", както обикновено. Има и опция за 190 вТч батерия срещу $50. Малките пробегът едва ли ги интересува, та опцията е за повече "playtime".

Отпред си е също както трябва – има си багажник, в който лесно се побира топка за футбол и фаровете светят страхотно. Добавили са музичка.

Е, изглежда някои малки хора ще се сдобият с първия си Model S далеч преди някои големи. И, тате, да не се пробваш на детето в седалката ;).

Виж видеото – много е готино!

От: Electrek


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения