Tesla Model X дебют на 29 септември 2015 г. с повече пробег от очакваното

Електромобили

В този блог: Официален дебют и официален пробег от 400 км за Tesla Model X.

Точно навреме за официалния дебют на електрическия SUV на Tesla, Американската агенция за опазване на околната среда публикува данни за модела, с пробег от 400 км, вместо очаквания 385 км...

На 29 септември, 2015 г., Tesla Motors показва Model X на специално събитие с първите резервирали електромобила. То е за хора депозирали по $40,000 за поръчка на Model X през февруари 2012 г., които първи ще получат своите Signature X возила.

Само преди дни в TMC форума беше пуснато видео, на което се вижда затварянето на една от крилатите врати на Model X – екстравагантният елемент предизвикал забавяне на производството.

Междувременно на страницата на EPA се появиха официалните данни за Model X и пробег от 400 км звучи една идея по-добре от 385 км. Интересно е да разберем какъв ще е пробегът при използване на теглича, с който Model X е оборудван.

Като кликнеш на графиката отстрани, ще забележиш, че според EPA с Model X може да се изминат 250 мили, но изглежда малко странно, че според агенцията вътрешният обем е абсолютно идентичен с този на Model S.

Очакваме снимки от партито, за което Елон Мъск се прибра навреме от посещение в Европа по време на което пусна дежурно няколко от своите бомби, а именно: "Всъщност ние водим разговори с други автопроизводители за използване на Supercharger мрежата," както и, "През 2017 г. може да има Tesla с 1,000 км пробег, а през 2020 с 1,500 км."

Звучи като да има нещо общо с една фабрика, дето се строи в пустинята...

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

супер яко!
дано и за 3-та да има такива изненади :-P

Pavel
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения