Ей така да си наточиш Тесла-та :)

Електромобили
В този блог: Saleen Automotive наточи Tesla Model S здраво, поне на (първи) снимки.

Идеята за това как ще изглежда Model S пипнат от Saleen се появи на събитие за медиите в събота в Лос Анджелис. Тогава обаче бяхме твърде заети с едно друго Model S събитие – обиколка на цяла България с електромобила. Не че щяхме да мръднем до Ел Ей :)...

В блога за обиколката дори сме пропуснали някои градове като Русе и Велико Търново (където колата е заредена на к-с Арбанаси Винпалас. Същият този сив Model S не разполага с малкото червено P отзад точно до числото 85, което иначе означава Performance версия. Накратко, това P е равно на 4.5 сек. от 0-100 км/ч.

Какво точно ще му правят в Saleen на техния Model S вариант нямаме идея. Да свалят, колко свалят? Секунда надолу да го докарат, ОК, ама то и така си е страшна пила. Няма още информация за техническите данни, но откъм външен вид много яко са го пипнали.

Saleen-Tesla-Model-S

Самият Стийв Салийн е много доволен от своя дизайнерски екип, което означава, че най-вероятно точно така ще изгледа преработката, когато се появи на пазара това лято.

Интересно е точно как ще действат, обаче. Дали ще може например да се поръчват Saleen китове за Model S? Ако го направят така гаранция ще има бая желаещи, хем че в момента нямаме никаква идея за цените. Може и да става само ако си закараш колата на място в Saleen. Тогава работата ще е трудна за всички извън Калифорния. За Европа пък, съвсем.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума