Безплатният Tesla Model X спечелен много бързо

Блог
В този блог: Бьорн Ниланд от Норвегия взима безплатния Model X (след като 10 души получат своя нов Model S).

Докато се наканя да напиша блог за новата референтна програма на Tesla Motors, чрез която собственик на Tesla електромобил може да спечели безплатен Model X – колата вече е спечелена...

Щастливецът е Бьорн Ниланд, който живее и работи в Осло, Норвегия. Ако следиш редовно eCars.bg – да , това е същият Бьорн, който наскоро пусна 15-минутно видео как кара Model S с (над) 200 км/ч по магистрала в Германия. Както и куп други Model S клипове, от края на 2013 г. насам. Виж ги в YouTube канала на Бьорн.

Добавка: Както е записано в подзаглавието, Бьорн може да получи своя безплатен Model X само след като хората капарирали Model S през неговия референтен линк платят и получат своя Model S. Под блога има уместен коментар, че ако друг собственик на Tesla привлече 10 купувачи и по някакъв начин техните транзакции станат по-бързо, безплатният Model X може да отиде при друг. Това е само предположение, но по-важната добавка е, че има общо три безплатни Model X – за Америка, Азия и Европа. Благодарности на the_mouse за коментара.

Откакто кара своя S, Бьорн направи ценни клипове за различни неща по колата, които без съмнение са помогнали на много хора да си отговорят на куп въпроси.

Ето какво писа той във Facebook днес:

My fanpage have grown tremendously the last week. The effect causing this is exactly what Tesla was looking for when...

Posted by Bj?rn's Tesla Videos on 8 август 2015 г.

ОК, има само един безплатен Model X и вече е спечелен, но програмата върви до 31 октомври, 2015 г., затова нека ти разкажа за какво става дума в нея.

TESLA REFERRAL PROGRAM

Какво представлява програмата. Tesla предлага на всеки $1,000 отстъпка от цената на нов Model S, при поръчка през референтен линк от настоящ собственик на Model S. Лицето, което предоставя линка (притежателят на Model S), също получава $1,000 кредит, който може да използва за покупка на аксесоари, за сервизно обслужване или като отстъпка при бъдеща покупка на Tesla електромобил.

В добавка:

  • Всеки собственик на Model S, който направи пет (успешни) препоръки, получава два билета за гала купона по случай откриването на Гигафабриката;
  • Всеки, който направи 10 референции може да си купи Founder Series Model X SUV с $25,000 отстъпка;
  • Първият собственик направил 10 референции получава безплатен Model X (това е Бьорн Ниланд).

Ето и условията.

Програмата е обявена на 29 юли и продължава до 31 октомври, 2015 г. Това е крайният срок за поръчка на Model S по програмата. Позволени са максимум 10 препоръки за отстъпка.

За да участваш в програмата, трябва да си собственик на Tesla електромобил. Получаваш отстъпки само след като поръчките през твоя референтен линк преминат в статус не-възстановими (средства). Отстъпките, които получаваш, не могат да се предоставят на други лица и не могат да се използват за:

  • Месечни вноски за Tesla електромобил;
  • Покупка на употребявани сертифицирани Model S; и
  • Капариране на Model X.

Безплатният Model X вече е спечелен, но Бьорн ще го получи чак след като всичките 10 хора поръчали Model S през неговия линк платят и получат своите електромобили. 

Гала купонът за откриването ще се състои в Невада, като датата ще бъде определена през април 2016 г. Всеки направил 5 референции за поръчка на Tesla електромобил получава два билета за гала купона по случай откриването на фабриката. Разноските обаче са за сметка на потребителя – път, настаняване и други. Tesla осигурява транспорт до и от Рино, Невада [вероятно от летище], както и вход за партито, което е само с покани.

Отстъпките за обслужване и аксесоари ще са достъпни след 15 август, 2015 г. Неизползваните изтичат след 31 декември, 2016 г.

Tesla стартира програми като тази на добра воля и очаква същата добра воля от своите клиенти. Компанията си запазва правото да не изплаща кредити, отстъпки или други награди в случай че установи потребителски действия противоречащи на условията на програмата.

Ето това са важните елементи на новата програма на Tesla. Ако съдим по супер скоростното спечелване на безплатния Model X засега тя се движи успешно. Точно това отчита и Бьорн в своя коментар във Facebook цитиран по-горе.

Ако си собственик на Tesla кола и спечелиш отстъпки, сподели и ти като Бьорн. Няма да е за безплатен Model X, но не е ли приятен повод?

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (3)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Общо три дават:
"Free Model X
The first person to refer ten friends in each sales region— North America, Europe, and the Asia-Pacific — will receive a free Model X. They will be invited to configure their Model X once all ten friends have taken delivery of their new Model S."

И последно Елон Мъск отговори в туитър, че ако всички десетима финализират процеса закупуване и доставка, то тогава Бьорн печели. Тоест все още не е ясно дали някой друг няма да натрупа 10 клиента и те да платят и...

Общо три дават:
"Free Model X
The first person to refer ten friends in each sales region— North America, Europe, and the Asia-Pacific — will receive a free Model X. They will be invited to configure their Model X once all ten friends have taken delivery of their new Model S."

И последно Елон Мъск отговори в туитър, че ако всички десетима финализират процеса закупуване и доставка, то тогава Бьорн печели. Тоест все още не е ясно дали някой друг няма да натрупа 10 клиента и те да платят и получат джипа по-рано от клиентите на Бьорн и така да го изпреварят. Стискам палци за него :)!
https://mobile.twitter.com/elonmusk/status/630006872049737728

Виж още
the_
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Четейки това изречение съм пропуснал важната дума each xD

Което означава, че информацията в блог не е коректна :(. Правя добавка, благодарско!

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Хей, радвам се, че коментарът е бил от полза! Благодаря за споменаването в статията :)! xD

the_
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума