Важно за зарядните станции на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ – кога, къде, колко

Блог

Приятно изненадани от интереса към зарядните станции на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ и понеже прес съобщенията обикновено съдържат малко конкретна информация, добавяме подробности, за да знаете как вървят нещата и какво да очаквате...

Първо и най-важно: БЛАГОДАРИМ на всички за интереса и желанието да научат повече за станциите. Поздравления, хора, няма да е много да го повторим само още веднъж – изненадахте ни приятно!

Веднага си даваме сметка и за увеличената отговорност, с която този повишен интерес ни задължава. Получава се много динамично и темпото вдига адреналина.

Всъщност, какъв е проблемът и какво решение предлагаме?

Проблем: Липсата на зарядни станции ограничава значително не само възможността, но и желанието да пътуваш с електромобил на по-дълги разстояния или между населени места, или обекти.

Решение: Като изграждаме мрежа от зарядни станции за електромобили правим тези пътувания възможни и спомагаме за по-лесно взимане на положително решение за покупка на електромобил. Това важи и за всички други хора, които работят за изграждане на инфраструктура за електромобили.

Сега по всеки от трите важни въпроса:

Кога?

Вероятно най-задаваният въпрос в повечето обаждания, които получихме. Планът е да стартираме с няколко инсталации в периода 25-30 октомври.

Къде?

Отгоре казваме вероятно, защото Къде? почти не отстъпва. Целта ни е да обявим първи локации в периода 20-25 декември, малко преди монтажите. Като ни дадете малко време за отговор на този въпрос, ни позволявате да бъдем максимално коректни.

Колко?

След първите монтажи продължаваме с възможно най-бързо темпо, за достигане на първоначално обявената бройка от 30 зарядни станции. Очакваме процесът да отнеме няколко месеца считано от този момент нататък. Предвид множеството предизвикателства при разработката, производството и сертифицирането правим всичко възможно да стартираме още в рамките на 2015 г. Нямаме ограничение за разрастването на мрежата – в комбинация с нашата работа и отговорност то зависи от потребителския интерес.

Ето как се напасваме към повишения интерес:

При складова наличност ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ предоставя директно възможност за закупване и монтаж на зарядни станции. На този етап нашият срок на доставка при изчерпани наличности е 15-20 работни дни. В процес очакваме съкращаване на този срок.

Сега продължаваме с работата, а докато действаме по задачите виж това семпло информативно представяне на зарядните станции.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума