Първото електро такси осветено и електриково зелено

Блог

Електрическият KIA Soul EV на Йелоу такси официално представен, продължава да върти чисти кръгчета из София.

Подарък ни е от дядо Боже и днешният чудесен есенен ден, в който един Божи служител освети на нарочна сбирка първото електро Йелоу такси...

В централата на компанията, на паркинга с такситата вече има и две електрически коли. Едната е в новото електриково зелено - това е таксито, а другата е на изпълнителния директор на Йелоу Калин Кокошаров.

Хубаво се събрахме, снимки, почерпка, раздумка за електромобилите и пожелания за още много такива по нашите улици. И зарядни станции трябва да си наслагаме, че има къде да си ги зареждаме електричките, ама по това много усилно работим в ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ, макар и с известно забавяне от първоначалния план.

Електро таксито на Йелоу вече е осветено за успех и ние пожелаваме на компанията много спорна работа и още електро возила. Това, първото, работи от сутринта до към 2 следобед, после го зареждат и излиза отново на вечерна работа.

Можеш да го познаеш по специфичният "жълт" цвят, както и по сините акценти и специалното облепване. И ако се случи да се повозиш казвай как е, тук в коментарите или във форума.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Ех как ми се привози на това такси точно. Другия път като си поръчвам такси, ще се обадя на Йелоу, и ще питам може ли баш то да е! А ти си признай , че отиде на събирането само заради отрупана с лакомства трапеза, нали

Илиян Звездоброев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума