Новини за Model 3 от Елон – утре (неделя 2 юли)

Блог

В този блог: На въпрос за Model 3 подробности в Twitter Мъск отговори с едно кратко "Новини в неделя".

Чест му прави, защото си спазва думата през юли да има реални действия по производството и очакваме свежи новини за най-чакания електромобил...

Първите доставки се очакват през септември в щатите и след като през последните месеци тук там се появяваха снимки на тествани около централата на Tesla прототипи, идва време и за по-конкретна информация този уикенд.

Как точно успя да заиграе тази невероятно игра Мъск е нещо, което сме сигурни, че в много корпоративни зали по света искат да разберат, но човекът генерира невероятен интерес към една електро кола на хартия и накара стотици хиляди да я капарират преди да са я видели.

Вече отдавна знаем как ще изглежда Model 3, но доста елементи все още не са ясни като например дали ще има соларен покрив, как ще изглежда управлението и въобще елементите зад и около волана и каква ще е мощността на AC зареждане.

Първите Model 3 коли ще са за служители и клиенти от Калифорния. Целта е понеже е нов модел да може да се реагира бързо при нужда от отстраняване на дефекти или недостатъци. Съответно с времето те ще бъдат изчиствани и периметърът за доставки ще се разширява.

Във форума вече си имаме Model 3 теми, обсъждат се вариантите за докарване на колите до България и въобще подготовката върви – очакваме включване от Tesla.


Àáîíèðàé ñå çà ñâîÿ eCars.bg áþëåòèí

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения