Бате Арни бъзика клиенти на електромобили дегизиран като авто дилър

Блог

Много на сериозно ги взимаме почти постоянно нещата (с електромобилите). Колко е пробегът, ама къде има станции, то не може да се кара бързо и всякакви такива работи. А я го батко Арни как го е ударил на майтап - малко така в стария си Хамър стил го дава бъзиклийски с хора дошли да си купят електромобил, като се пробва да им пробутва бензинки. Смех :)

Но, идеята е друга. Намерил му е цаката г-н Governator да дава рамо на електричките, с нова серия от клипове наречена "Kicking Gas" от организацията с идеална цел Veloz, чиято цел е да "ускори преминаването към електромобили чрез публично-частни партньорства, обществена ангажираност и новаторски подход в обучението за нови устойчиви политики".

В клипа Шварценегер се прави на авто дилър, като осмива хората дошли да търсят електромобили в автосалона, където се подвизава под прикритие. Оглеждайки един BMW i3, хора го питат за нещо електрическо, а той им изкарва един Хамър и почва да го форсира на макс. Това могат ли го елетричките, пита, имитирайки как се кефи на пушека отзад.

Друг клиент получава своята доза осмиване, гарнирано с "Не ме е**вай" и предложение за стикер "Подкрепям петролния монопол", а възрастна двойка получава урок, как "попмането" на бензиностанцията може да е по-възбуждащо от секса.

Според Арни също е кофти, че електро колите са тихи, защото можеш да чуеш всеки от семейството какво говори. Децата обаче ги харесват непринудено и не му минава номерът.

След сума ти майтапи и опити да набута някоя и друга бензинка на смаяните хора, Арнолд влиза в истинската си роля в тази кампания - призив за присъединяване към ElectricForAll.org за - с твърдото "Do it now".

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари