ЗА МНОГО ЕЛЕКТРОМОБИЛИ, с нови сайтове от eCars.bg през 2015 г.

Блог
В този блог: От началото на 2015 г. обновен Elektromobili.bg и първия онлайн локатор на зарядни станции в България от екипа на eCars.bg

Първите версии на някои от електромобилните сайтове, които разработихме преди няколко години вече се нуждаят от обновяване, а към това добавяме и нов полезен сайт – е-Локатор на зарядниа станции за електромобили, за да е по-лесно зареждането на електро коли в България...

Обновената Национална инфо платформа Elektromobili.bg е почти готова и новият вариант идва с мобилна версия. Сайтът е допълнително опростен и изчистен от елементи, които досега не получиха развитие. Запазваме всичката качена информация и добавяме някои актуални данни.

elektromobili_bg

Паралелно с публикуването на новия сайт ще проведем и разговори с някои министерства, за да съберем допълнителна информация и да запознаем различните екипи с работата ни по Elektromobili.bg и целите на платформата. По този начин и с добавяне на нови партньори целта ни е да затвърдим националния статут на организацията и тя да служи като всеобщ информационен източник за предстоящото развитие на електрическата мобилност в България.

elektromobili-bg

В Elektromobili.bg добавяме още подробности за зареждането на електромобили и на сайта ще има отделна страница с инфо за онлайн зарядния локатор.

След старта на най-новия ни сайт – КарамЕЛ Обяви за електромобили на адрес KaramEl.bg, локаторът на зарядни станции нарекохме с добре познатото старо ВсичкоТок и работим за това наистина всичко да ти е ток когато използваш и зареждаш електромобила си в България.

Версията за настолни компютри на VsichkoTok.bg е готова, като остава да направим само малки добавки по дизайна и функционалността, но мобилната все още доработваме и ще стартираме сайта, когато тя е готова, за да е ВсичкоТок. Очакваме това да стане през февруари.

В е-локатора ще заредим всички налични в момента зарядни станции за електромобили и ще добавяме нови такива, но сайтът в направен така, че всеки може да добави зарядна станция или точка от личния си компютър, таблет или мобилен телефон.

{japopup type="image" title="ВсичкоТок е-локатор на зарядни станции за електромобили в България" content="images/stories/2015/jan/vsichkotok.jpg"}vsichkotok{/japopup}

Разликата между станция и точка е в това, че станциите са специализирани устройства, а точките са просто места, на които има стандартен битов или индустриален контакт. Така в локатора ще могат да се включат оператори на зарядна инфраструктура, търговски обекти, организации и частни лица – всички!

Повече подробности ще има на сайта и в специален eCars.bg блог преди неговия старт, но това не е всичко от нашата електромобилна група през 2015 г. Работим и по други проекти, повече за които ще се радваме да споделим през пролетта.

Пожелаваме през 2015 г. да стартират продажбите на поне два електрически модела в България и повече хора да се възползват от изработените от нас сайтове.

Успешна нова година!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Пожелавам Ви много успехи през 2015-та, добре сте я "захапали" още от първите дни на януари .

Злати
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Супер, благодарско, успех на всички B)

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума