Tesla Model S превърнат в полу хотелска стая за $600 седмично

Блог
В този блог: Електромобилна спалня е най-новият хит във Финикс, Аризона.

Луксозни хотели по света бол, а и екстравагантни места за отсядане не липсват. Сега има още едно – Tesla Model S превърнат в нещо като хотелска спалня за $600 на седмица...

Миналата година използвахме успешно сайта за споделяне и отдаване на недвижими имоти под наем AirBnB, за да си намерим чудесно местенце в Мюнхен за eCarTec 2014. Сега от Cleantechnica разбираме, че в AirBnB като "хотел" се предлага Tesla Model S, който можеш да наемеш за $600 седмично, заедно с още макс. един човек, примерно половинката.

Колата се намира в гараж към апартамента на собственика, който предлага също и използване на кухнята, банята и хола. Не и до спалнята обаче, поне не тази в апартамента – спиш в снабден с надуваемо легло Model S, осветен с мека светлина в стил "свещи".

Хотелският Model S се намира във Финикс, Аризона и срещу допълнително заплащане домакинът предлага превоз до апартамента, след което превозът ти се превръща в електромобилната спалня.

tesla_model_s_hotel_spalnia

"Свещите" получават енергия от батерията на колата, която поне на пръв поглед изглежда като нестандартно и интересно "къмпинг" решение. Върху спуснатите задни седалки е сложено надуваемо легло, климатикът работи почти безшумно, което няма как да стане в ДВГ кола, а докато си отмаряш може да мяташ по едно око на случващото се в нета или да си пускаш музика от 17-инчовия екран на таблото.

Има обаче и една малка подробност. Това си му е основната кола на човека, което означава ставане в 8, за да може да си я използва през деня. Домашни любимци не се допускат, нито пък партита с по няколко човека в колата. Това пък кой ще го прави?!?

Цената си я бива като за такова екстравагантно предложение пък и наемателят на стаята на колела като нищо може да се уреди с някой по-дълъг дневен тест драйв. Ако не друго, сега чрез мрежата ще се разбере къде ли не за Model S спалнята, а колко (и дали) клиенти ще има предстои да се разбере (ако има желаещи да споделят).

Аризонска мечта, бейби :)!

От: Cleantechnica

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения