Благодарско за готиното откриване на всички в новия Клуб КарамЕЛ

Събития

Ето такива снимки се получават, като се съберат много хора и електромобили на едно място. Това място е новият електромобилен Клуб КарамЕЛ. Първи членове, много нови електромобилни приятелства и въобще ВсичкоТок...

Цяла редица електрички с български номера ги наредихме и около тях напълнихме с усмивки, много любопитство, тестове и запознанства.

Специални благодарности на нашия домакин Омникар Ауто и Юли Ангелов, на Младен Марков за голямото рамо, на Иван Дойчев за осъществената мечта да има работеща зарядна станция на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ, на Валентин за техническата подкрепа и на всички приятели и съмишленици, които станаха част от основаването на Клуб КарамЕЛ – вие сте чудесни!

Благодарим и на всички наши читатели и приятели за интереса и подкрепата през годините – получихме признания за извървяния път и сме щастливи да го споделяме с вас.

Днес времето беше страхотно – супер подарък за събитието и за всички нас да се насладим на гледката и емоцията. Тя беше споделена и от Петър, който дойде от Несебър със своя Opel Ampera, и от Анатолий с Tesla Model S от Казанлък, който наскоро ни разказа как се докарва Tesla Model S на ход от Холандия до България.

Тръпка е да видиш толкова електромобили на едно място, от различни български градове. Предизвикателство си е да дойдеш с електро кола отдалеч, но си струва отвсякъде, а на следващото събиране ще сме още повече.

Ето ги и колите:

 • Nissan LEAF
 • Tesla Model S
 • Renault ZOE
 • Opel Ampera
 • BMW i3
 • Renault Kangoo
 • Volkswagen e-Golf
 • Renault Twizy

Определено ни липсваше KIA Soul EV, но получихме уверения, че липсата няма да се повтори. И други не смогнаха, но пък се обадиха и бяха с нас духом.

Най-много бяха Model S електромобилите, можехме даже да си избираме по цвят. Nissan LEAF електричките бяха малко по-малко само защото няколко не пристигнаха, но то си е нормално това да са първенците – LEAF и Model S са сред най-продаваните електромобили в света.

Организирахме тестови обиколки с всички видове коли, без изключение, след което се разразиха много емоции. Радваме се да качим хора, които досега не са имали възможност да седнат в електромобил и благодарим на всички нови членове, които любезно повозиха жадните да усетят тръпката.

Представихме официално и новата зарядна станция на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ. Виж я отдолу, а скоро ще има повече инфо, опции цени и старт на продажбите!

elektromobili-bg-zariadna-stancia

Сега за клуба.

Вече създаден Клуб КарамЕЛ има първите си регистрирани членове и ако сме пропуснали да подарим чанта и USB клубна карта с нашия меден комплимент на някой от нашите гости и първи членове, просто ни потърсете, за да изпратим подаръка по куриер или лично. Разбира се, ще има промо период с подаръците и след като отворим онлайн регистрацията.

Членството в клуба е факт и имаме членове с годишен абонамент за Пакет КарамЕЛ, като започваме веднага да развиваме клуба с всички вас и вече работим по нова КарамЕЛ страница, но специално за клуба. Името съвпада с нашия сайт за електромобилни обяви, но имаше много положителни отзиви и не устояхме на изкушението да наречем и клуба така.

Приемаме всякакви препоръки и критики на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. мнения за първото събития и желания за следващите. Това ще важи и за новата страница, когато я подкараме. Тя ще е и като социална платформа за споделяне, с мобилна версия и приложение за абонаменти.

Успяхме навреме и с изработването на първата зарядна станция на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ. Продължаваме да работим, защото имаме да изпълняваме поръчки и да градим зарядна мрежа. Отново – просто споделяйте и участвайте. Нали си имаме ВсичкоТок за това :). Там новата версия също се задава, пък ако нещо идва на ум за нея – свиркайте.

Вече и с клуб, ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ, eCars.bg общността се разраства и при първа възможност ще започнем да организираме събития на клуба в различни градове из България.

Емоциите и умората сега се състезават кое да ни обземе повече и затова ви оставяме да споделите какво мислите за събитието и ще работим много ускорено скоро да стартира онлайн регистрацията в Клуб КарамЕЛ, която обещахме да пуснем малко преди събитието. Тя идва за вас с още електромобилни новини.

Доскоро, приятели и клубари!


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (7)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
 1. Илиян Звездоброев

Е-е Г-н Хаджистойков, много бързо стана и блога - още същия ден.
Искам да благодаря на организаторите и всички помогнали на това събитие да се случи, било то докарвайки собствените си возила, или с друго. За мене беше много интересно преживяване, да видя всички тези коли и хора на едно място.
Не можахме да видим КИА-та наистина, но ми липсваше и Aixam-а на K.I. , ако не го е продал вече Също и Tazzari Zero съм виждал в София, както и Пежо i-On.
Гордия нов клубар - аз - благодари за...

Е-е Г-н Хаджистойков, много бързо стана и блога - още същия ден.
Искам да благодаря на организаторите и всички помогнали на това събитие да се случи, било то докарвайки собствените си возила, или с друго. За мене беше много интересно преживяване, да видя всички тези коли и хора на едно място.
Не можахме да видим КИА-та наистина, но ми липсваше и Aixam-а на K.I. , ако не го е продал вече Също и Tazzari Zero съм виждал в София, както и Пежо i-On.
Гордия нов клубар - аз - благодари за клубната карта и за подаръците. Пожелавам много бъдещи успехи, клубари и събирания! Дерзайте!

П.С.
Аз дойдох най-екологично - с метрото и после пеша :-D

Виж още
  Прикачени
  гост

Ооо много гот, че си се изкефил - бравос отвсякъде, пък ако те зачешат скептиците с мръсния ток за метрото, дето си лапка много енергийка да не се окажеш последен по екологичност на пристигането

  Прикачени
  гост
 1. Атанас Дечев

Сега колко Модела S има в Бг? Аз съм виждал и един бял във Варна и Плиска с Русенска или Дибричка регистрация беше. Значи със сигурност са повече от 5.

  Прикачени
  гост

Вече към 20-ина

  Прикачени
  гост

Чудесно. Следващото събиране може да е във Велико Търново или Варна. Може към края на лятото и модел Х да се види в Бг или фейс лифта на Модел S. Ще е чудесно. Коя я най мощната зарядна станция в Централна България в помощ на хората пътуващи от морето до столицата с Модел S?

  Прикачени
  гост
 1. Емо

Атмосферата на подобни срещи говори едно - колите на ток формират една добра среда от позитивни и отзивчиви помежду си хора с по-разчупено мислене.

"Да се съберем е началото,
да останем - напредък,
да работим заедно - успех." - Хенри Форд

Пожелавам успех!

  Прикачени
  Последно редактиран Преди 3 години от Емо Емо
 1. Мартин Хаджистойков    Емо

Ей благодарско Емо, ти си основател!

  Прикачени
  гост
Все още няма пуснати коментари

Пусни коментар

Публикуванет на коментар като гост. Регистрирай се или се впиши в своя профил.
Прикачени (0 / 3)
Сподели своето местоположение
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна