Това определено прилича на Opel Ampera 2017

Електромобили

В този блог: Маскиран електромобил изглежда като Opel версия на новия Chevrolet Volt.

В InsideEVs попадаме на материал, който води към страница с шпионски снимки на електромобил и този електромобил прилича на европейски вариант на новия Chevrolet Volt...

Ampera беше спрян от производство през 2014 г., но междувременно GM изкара нов модел на Chevrolet Volt в щатите.

Както често се случва, благодарение на дебнещи хора научаваме интересни неща. Сега фотограф на име Браян Уилямс е качил на страницата си множество снимки на маскирана кола. Снимките ги има и на австралийския сайт Caradvice. Изглежда точно като новия Chevy Volt, но с характерно, само че прикрито) кръгло лого на решетката, точно като на Opel.

Просто няма както друго да е освен Opel Ampera и явно в GM все пак са решили да подновят производството на модела. След обявяването на електрическия Bolt, който би трябвало да излезе на пазара в края на тази година, изглежда в GM намират за добра идея да възкресят Ampera.

Има логика, след като корпорацията обяви, че изтегля марката Chevrolet от Европа, да позиционира електромобила под марката Opel.

Важно е обаче да не се повтори предишната грешка – цената на Ampera явно се оказа твърде висока за потребителите, което няма как да не е свързано с факта, че моделът се сглобяваше в САЩ. Ако това се прави в Европа ще отпаднат много допълнителни разходи. Но засега положението остава същото – потенциален Ampera вариант на Volt ще се сглобява в щатите.

За да видиш повече снимки иди на страницата на фотографа.

От: InsideEVs


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения