Екранът на Tesla Model 3 остава в този вид

Електромобили

В този блог: Видео анализ разкрива някои подробности за Model 3, като "екранът остава".

В новия model3ownersclub.com форум са се постарали да прегледат по-подробно различни видео клипове от откриването на Tesla Model 3 и най-вече такива от тест драйв обиколките. Така ни обръщат внимание на отговор на въпрос за таблото в един от клиповете, според който първоначалната версия на екрана е окончателната...

Винаги има място за промени и все нещо може да изникне, но засега приемаме "да, това ще бъде" отговорът на Дъг Фийлд от Tesla за потвърждение.

Сега се заглеждаме и в кадри в края на видеото, на които се вижда (на снимката отгоре) как изглежда задната част на екрана и тази специално оформена стойка с логото на Tesla наистина не изглежда като чернова.

По предварителна информация Tesla може да поръча производството на екрана на LG, което е солидна поръчка от потенциално половин милион екрана в следващите 3-4 години.

Във видеото се споменават и "навигационни компаси" зад волана, както и "арматурно табло", но и това, че липсата на уреди означава, че "се осигурява повече видимост". Малко са неясни и объркани нещата, но това пък поддържа любопитството и спекулациите, а оттам и интереса, както се вижда от феноменалното количество от около 300,000 Model 3 резервации за няма и седмица.

tesla-model-3-ekran

С това потвърждение за 15-инчовия екран на Model 3 засега като че ли остава на резервиралите електромобила да свикват с него, ако имат нужда от това. Тотално различно е от всичко досега и ако екранът на Model S изглеждаше като обърнат вграден лаптоп, този на Model 3 е все едно си отворил/а компютъра вътре в колата.

Преди да видиш видеото (на английски) отдолу, с акцент върху някои Model 3 елементи, кажи какво мислиш за дизайна на Tesla Model 3 в тази тема във форума:


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (3)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Е-е как така "остава" бе!
У-у-у Оставка!

Последно редактиран Преди 8 години от Илиян Звездоброев Илиян Звездоброев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Нема не искам ше екранираш

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

прекрасно!
от години мечтая за такова табло - без уреди!

nedi alex
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари