Новият Chevy Bolt EV минава 270 км без жалене

Електромобили

В този блог: Тест драйв на момчетата отThe Fast Lane Car показва в детайл способностите на новият Chevy Bolt EV, който с едно зареждане минава два пъти повече разстояние от най-продавания електромобил, Nissan Leaf.

Тази седмица от GM започнаха активното промотиране на новия Chevy Bolt EV в Калифорния и в The Fast Lane Car са се възползвали от случая, за да направят супер тест драйв, в който споделят доста информация за колата и възможностите й.

За начало Bolt се продава основно в Калифорния, където GM смята, че ще реализира около 50% от продажбите си, но поетапно през годината новата електричка ще се предлага и в останалите щати. През втората половина на годината пък се очаква да започнат доставките на европейското братче на Bolt, Opel Amera-e.

Тестовете на колата показват, при средна скорост от 92 м/ч с едно зареждане могат да се изминат 170 мили, а в нормален режим на каране колата може да измине до 238 мили.

Chevy Bolt EV се очаква да задмине по продажби Nissan Leaf, който на този етап може да измине 110 мили с едно зареждане, и да се превърне в първия лесно достъпен за масовия потребител електромобил.

Повече за новото возило може да научите от видеото по-долу.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари