Как се снима реклама за нов електрически Mercedes (видео с много гледания)

Електромобили

В този блог: Първи снимки и кадри с бъдещия електро Mercedes-Benz EQ.

Не сме имали никакви съмнения, че германците може и да закъсняват с електромобилите, но ще изкарат супер модели. Просто се натрупаха негативни емоции около Дизелгейта и въобще... но много повече си струва да говорим за нови готини електрички, отколкото да дъвчем стари злободневни теми...

И така, ето Mercedes вече прави видео снимки с електро концепта, който трябва да излезе на пазара през 2019 г. Поканили са някакъв свеж тип да види какво снимат и да си драсне едно клипче за канала в тубата.

EQ изглежда точно като на снимките от автосалона във Франкфурт, само че с това видео се виждат доста повече подробности и самата кола на живо. Загладено возило е, спор няма, не му липсват модерни елементи и изглежда супер пипнато откъм изпълнение. Германците си ги правят нещата, това си го знаем, та не е чудно.

Стъклото на мястото на решетката продължава да е там, пък ще видим дали окончателният вид ще е такъв. Дано обаче все повече да си взимат поука големите авто производители да спират с тази практика да показват шикозни концепти и да ги оплексват тотално в производствен вариант.

Други интересни елементи са камерите вместо външни огледала, екранът вместо вътрешно огледало и интегрираните екрани в гърбовете на предните седалки. Като стана дума за седалките, типично концептуално изглеждат, тънки и футуристични, остава и тях да видим в каква степен ще ги запазят.

Говорят доста за ефектното осветление вътре в колата, като това отпред си сменя интензитета спрямо скоростта, но цветът като цяло може да се променя според личните предпочитания. Навсякъде има сини светлинни акценти, които ми допадат много, но съм виждал доста отзиви на хора, които ги намират за дразнещи или досадни. Има дори перфорация в тапицерията на вратите, през която струи светлина и тя също се променя със скоростта.

И още нещо – пъхаш ръката в дръжката на вратата отвътре и тя се отключва и отваря сама. Иначе, отвън няма никакви дръжки.

Най-голямата смешка е, че бъгито на снимачния екип пърди супер яко докато карат зад електричката да я снимат и се е получило готино да се види това зад кадър.

Щом сега вече са се раздействали със снимките, очакваме догодина да продължат с тестове и по някое време да подкарат производството, че да се появи на пазара по-рано през 2019-та. Защото изглежда ще имат малко да наваксват спрямо Audi, която вечер обяви e-tron SUV за 2018-та.

Хитро, да поканиш човек с популярен YouTube канал на снимките на нов модел – безплатна реклама на богато. От кого ли се сетиха за тази "техника" :)?

Ето, засега все още само на видео: 


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения