Индийска електричка на три колела само за 3,700 евро

Електромобили

В този блог: Малка градска електро триколка тръгва по индийските пътщища до края на тази година.

Малките електромобили винаги предизвикват голям интерес и най-новото попълнение в този сегмент от индийската компания Strom Motors със сигурност няма да остане по-назад в това отношение...

Въпреки че е направена за местния пазар тази електро триколка като нищо може да се озове и на други места по-света, след като доставките започнат официално през ноември тази година.

Творението на Strom Motors дори не се води кола по смисъла на думата, а обърната триколка с две колела отпред и едно отзад. Все пак на външен вид си изглежда почти като кола и тежи доста повече от обикновена триколка - 450 кг.

Strom R3 ще се предлага в три варианта - R3 Pure, R3 Current и R3 Bolt. Само последната версия ще е с опция за пробег от 120 км с едно зареждане, докато другите две ще бъдат с максимален пробег от 80 км, но с възможност той да бъде увеличен до 120 км.

И трите варианта на Storm R3 ще се задвижват от един и същи мотор, с пикова мощност от 17,4 к.с и максимален въртящ момент 48 Нм.

Стандартно ще отнема между 6 и 8 часа за пълно зареждане на батерията, но също така ще има и опция за бързо зареждане, което ще я пълни на 80% в рамките на 2 часа.

Кабината се предлага в две различни конфигурации. Има опция за две отделни седалки или пейка, на която могат да се поберат до трима души.

Strom R3 също така ще разполага климатик, 7-инчов екран с инфотейнмънт система, персонализиран потребителски интерфейс и възможност за гласово активирани функции.

Инфотейнмънт системата предлага 20 GB допълнително пространство, навигация, WiFi и други добавки като влизане без ключ, помощ при паркиране, задна камера, електрически прозорци, 3-точкови предпазни колани и багажно отделение отпред и отзад.

Всичко това за скромната сума от 3,700 евро. 

 

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари