Близка среща с Porsche Taycan (Mission e)

Електромобили

В този блог: Близки кадри на първия изцяло електрически модел на Porsche.

Някъде из Фридберг, Германия някой е разпознал и снимал от близо дегизиран тестови Taycan.

 Първият електромобил на Porsche известен под името Mission E вече се казва Taycan. Виждали сме изображения на концепта, който е основа за серийния модел, а също и няколко дегизирани прототипа. Някой обаче е успял да се доближи до една от тези тестови коли, давайки най-добрия поглед на прототипа до сега.

Въпреки че производството на Taycan започва след година, немският производител споделя доста информация за него в последно време. Миналия месец Porsche разкри детайлите по изцяло електрическото задвижване.

Сега автопроизводителят подлага задвижването на "милиони километри" тестове. За да направят километрите необезпокоявани по пътищата от Porsche са дегизирали прототипа добре. Монтирани са дори изкуствени ауспуси, които да отнемат съмненията за електрическа кола.

Въпреки услията, потребителката на Twitter @ZoePionierin е разпознала един от прототипите докато зарежда във Фридберг, Германия. Жената е успяла дори да надзърне под капака докато инженерите на Porsche работят.

 

Тестовият Taycan се е зареждал на бърза CCS зареждачка. Бързото зареждане се очаква да бъде една от основните черти на модела, тъй като Porsche планира това да е първата кола работеща с 800 волтова система и способна да се зарежда с мощност до 350 кВт.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума