[ВИДЕО]: 4,800 километрова обиколка с Hyundai Kona Electric

Електромобили

Дългите пътувания с електромобил все още са предизвикателство, къде по-голямо, къде по-малко, но предизвикателствата са нещо хубаво, нали?

Не всички, разбира се, ги обичат толкова, но е хубаво, че има хора готови да тестват лимитите на своите възможности, а в случая и тези на новия си електромобил.

Пободен тип видео материали са особено полезни за всеки, който планира се сдобие с електромобил в обозримо близко бъдеще и иска да научи как той работи, и на какво точно е способен.

Видеото на Out of Spec Motoring е дълго над 30 минути, но за всеки интересуващ се повече от Hyundai Kona Electric ще е адски полезно да го изгледа до края. Човекът е изминал около 3,000 мили и има доста за споделяне от това дълго пътуване.

През изминалия месец от Hyundai са продали 4,459 бройки Kona Electric, което представлява почти 2/3 от всички продажби на електромобили за този месец. Цифрата не е особено впечатляваща, но спрямо същия месец на 2018 това представлява ръст от 174%.

Hyundai в момента провежда национална обиколка и всеки, който иска да се запознае отблизо с IONIQ и Kona Electric може да го направи на следните дати и места.

Hyundai Road Show. От 3 до 22 Юни, Hyundai тръгва на национално турне. Не пропускайте възможността да се запознаете с 4x4 представителите на марката, електромобилите и актуалните предложения в компактните класове. А за собствениците на автомобили с марката Hyundai имаме специално предложение – проверка на техническото състояние на Вашите автомобили на място от наш механик.

Научи, кога Hyundai ще бъде твоя град на http://www.hyundai.bg/roadshow

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Преди два дена пробвах Коната в Плевен .... намразих си личната кола ...

Последно редактиран Преди 4 години от Ivo Ivo
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения