Ford e-SUV Mustang Mach-E разкрит преди дебюта в Ел Ей

Електромобили

В неделя 17 ноември Ford представя официално новия електрически SUV Mustang Mach-E, но детайли и снимки се появиха предварително погрешка на официалния сайт дни преди официалния дебют на автосалона в Лос Анджелис. Впоследствие страницата беше скрита, но данните и снимките плъзнаха по мрежата.

Плановете са изцяло електрическият Ford Mustang Mach-E SUV да излезе на пазара в Северна Америка и Европа преди края на 2020 г., с вече заформилата се тенденция отначало да се предлага специално 'Първо издание'. За Mustang Mach-E това означава мощност 244 кВт, пробег около 430 км и цена около €54,000 (цената в САЩ обърната в Евро - в Европа цените ще са по-високи).

Според първоначалните данни, с най-голямата батерия версията със задно предаване на Mach-E ще осигурява пробег до около 480 км. Този вариант ще може да се поръчва и с преден мотор, което ще понижава значително пробега (до около 340 км). Ето очакваните версии:

ford-mustang-mach-e-danni

Засега знаем, че Mustang Mach-E ще се произвежда в САЩ и след дебюта на 17-ти ноември може да има повече информация за реализацията, като засега говорим за края на 2020-та с First Edition и Premium. Въпрос на време е да разберем и как ще действат в Moto Pfohe и най-вече дали в рамките на следващата година (дори да е по това време в края на годината) ще има представяне и продажби в България.

ford-mustang-mach-e

ford-mustang-mach-e

ford-mustang-mach-e

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари