Овации за елекТрайка на Local Motors

Електромобили
В този блог: ЕМ забавление – Е-трайк за повдигане на адреналина с дрифт.

Всъщност, тук използваме думата триколка, но на нас ни звучи някак детски/болнично/аварирало като дума, така че ще го наричаме трайк...

Електрически дрифт-трайк с особен дизайн и супер отзиви! Машината е за възрастни, независимо от леко инфантилния си вид, дори си е сериозно предизвикателство, осигуряващо на водача си сериозна доза адреналин. Нещо повече – според създателите и тествалите го, Drift Trike е едно от нещата, които всеки авантюрист трябва да тества в живота си!

Усещането се описва като 'завръщане към детството' :). Поотраснали мъже/жени се мятат на трайка и се забавляват като в детството си, но с истински дрифт. Вероятно с увеличаването на електрическите превозни средства по нашите пътища и тук ще се появят интересни конверсии или сходни машинки – ентусиасти не липсват, това знаем със сигурност! Ясно е, че за придвижване не е най-удобният вариант, но за забавление изглежда супер!

Техническите подробности, включват две алуминиеви задни джанти по пет инча, интегрирани в 10' гуми от карт, а всичко това е 'обвито' в PVC-опаковка с дебелина почти 3 см, подходяща за дрифт; безчетков електромотор с три главини и литиево-кобалтова-магнезиева батерия, интегрирани в предната 20-инчова капла. Седалката е разположена ниско до земята и това вероятно придава доста особени нива на комфорта, но тук идеята е за максимално усещане на движението.

Спирачките са дискови с рекупериращата функция и освен това могат да 'заковат' Drift Trike почти мигновено, но според феновете му, 'най-готино е, когато спирачката почти не се ползва' :)

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари