Електро мотоциклети от Brammo с до $5,000 отстъпка

Електромобили
В този блог: В края на лятото Brammo прави големи отстъпки на своите електро мотоциклети.

Може би е малко странно да ти предлагат отстъпка за мотоциклет в края на лятото, но то още не е свършило, пък и има страни, в които продължава повече. И говорим за голяма отстъпка – Brammo сваля 4,000 долара от най-евтиния си модел и дори повече от по-скъпите. Дали пък това няма да е първия мотор в живота ми :)...

Разбрахме за end-of-summer промото на Brammo от Autoblog green и решихме, че е добра идея да споделим офертата. Brammo сваля по няколко хиляди на модел, което си е оферта отвсякъде.

Brammo като че ли набляга повече на Elpulse и Empulse Plus моделите си, но най-евтиният Enertia Plus си изглежда много прилично и е с пробег до около 120 км. Има опростено задвижване с една предавка и сега цената му е свалена от $10,995 на $6,995. Това май ще да е най-евтиният електро мотоциклет на пазара в момента.

За Empulse моделите също има чудесна отстъпка – $5,000 надолу и дори още $2,000 ако вземеш машина от 2013 г. е рядко срещана "отбивка".

За да се възползваш от отстъпката ще ти трябват приятели в щатите, които да ти вземат един Brammo и да го метнат в контейнер насам, понеже отстъпките важат само за тамошния пазар. Е, да, ще го караш следващия сезон, но в случай че решиш да се сдобиш с нов електро мотоциклет на супер цена, няма да ти се разсърдим, ако споделиш в коментарите или във форума.

Ето и едно видео да видиш за какви возила става дума:

 

От: Autoblog Green

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения