Две кресла вместо "пейка" отзад в Tesla Model S

Компоненти
В този блог: С луксозни седалки отзад местата в Tesla Model S стават само 4.

Нова интериорна екстра повдига нивото на лукса в Model S. Електрическата лимузина вече може да се поръчва с две кресла отзад, вместо една цяла седалка. С това, разбира се, местата стават само 4...

На европейския сайт на Tesla Motors Executive Rear Seats опцията може да се поръча срещу €1,700 – това са две кожени седалки с отопление, с конзола между тях. В цената влиза и €650 Сubzero Weather Package, който включва:

  • 3-зоново задно отопление;
  • Размразяване на чистачките;
  • Размразяване на дюзите за чистачките;
  • Отопляем волан.

За да си поръчаш екстрените седалки, първо трябва да избереш премиум пакета за €3,000, както и кожен салон (предлага се в черно, бежово и сиво) и Алкантара таван (само в бяло).

Както стана дума в началото, тази опция изисква една "жертва" – едно място по-малко отзад. Но пък който иска луксозни седалки отзад би трябвало да е напълно наясно с това и то едва ли е някакъв проблем.

Едно възможно решение за добавяне на места е с поръчка на детските седалки, които се монтират в багажника и сочат назад. В тях могат да седят и по-ниски възрастни, стига да се чувстват комфортно.

По този повод, да напомним, че в сертификата за съвместимост на 5-местен Tesla Model S детските седалки не се водят като две допълнителни (по документи колата е все така 5-местна, въпреки че има 7-места).

Затова: За 7-местен Tesla Model S в България не се приспада ДДС

От: hybridcars

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума