Aston Martin изненада всички с електрическа концепция в Женева

Електромобили
В този блог: На автосалона в Женева Aston Martin представя изцяло електрическия DBX Concept.

Компанията нарича DBX Concept супер луксозен GT влизащ в новата кросовър купе категория. Засега DBX Concept е далеч от производствената линия, но според Aston Martin има пазар за такава кола...

DBX Concept е с четворно задвижване, но е далеч от типичното 4х4. Системата е оборудвана с 4 електромотора, по един във всяко колело, които получават енергия от литиево-серна батерия. Кормилната уредба е електронна със сервопривод и всяко от двете предни места има head-up display с автоматично затъмняващо се "интелигентно стъкло".

DBX Concept побира четирима плюс багаж, което става и благодарение на предния багажник, с какъвто разполага и Tesla Model S.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума