Samsung e-bike батерия за 100 км каране

Компоненти

В този блог: Samsung SDI показа e-bike батерия за 100 км пробег с едно зареждане.

Далеч от Южна Корея, Samsung участва в Eurobike 2015 във Фридрихсхафен, Германия (до езерото Бодензее), където демонстрира новите си литиево-йонни батерии за електро велосипеди...

Eurobike е най-големият търговски панаир за велосипеди в света, с около 1,300 изложители от 54 държави всяка година. За Samsung SDI това е четвърто участие.

На щанда на Samsung SDI има шест типа стандартизирани батерии, които може да се вграждат във велосипедни рамки и да се закрепят външно върху тях. Една от новите функции, които компанията предлага на потребителите, докато карат своите електро велосипеди, е да проверяват степента на заряд в батерията, оставащия пробег и други данни, чрез Bluetooth връзка.

Батерията обект на този блог е с капацитет 500Wh изглежда доста компактно и според Samsung SDI може да осигури до 100 км пробег с едно зареждане.

Samsung SDI показва отделно и клетки тип 21700, с 35% повече капацитет от своите предшественици 18650 (диаметър 18 мм и дължина 65 мм). Точно тези клетки са в основата на батерията, с която според компанията можеш да караш електро колело в продължение на 100 км с един заряд.

21700 клетките се използват и за лаптопи и други устройства и се очаква да станат новия стандарт за малки цилиндрични батерии.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Доста са се "изхвърлили" с тези 100км.
До 50км. ми се вижда по-реалистично...

Златански
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения