На 1 април, два нови и съвсем истински Tesla Model S в България

Електромобили
В този блог: Два нови Tesla Model S в България само за един ден!

Днес, чудесни първоаприлски новини – не един а два, но съвсем реални, Tesla Model S се появиха на фейсбук страницата на eCars.bg. А чудесното, приятели, е че са в България...

Първо, Иван Салабашев пусна снимка на бял Model S от Пловдив, тактично, за разлика от нас :), без да споменава номерата, които също така не се виждат, защото колата е снимана отдалеч. Но просто няма как да я сбъркаш, така че първата ни мисъл за първоаприлска шега веднага се изпари. Всъщност, този Model S би трябвало да е в България от миналия месец.

Благодарности на Иван – гот е като има споделяне на тези хубави неща.

После, привечер, хайде пак. Това вече ни изненада яко – този път снимки директно от столичния КАТ. Тъмно сив (титанов) Model S навръх канала :). Снимката (плюс други), прати Данчо Костов пак на фейсбук и казва, че по-късно видял колата в центъра вече с номера, шофирана от красива млада жена. Минала много тихо обаче :).

И на него благодарности, а на новите собственици, яки честитки, и дано най-накрая някой от вече седмината собственици се реши да сподели нещо с общността на eCars.bg – кой не би искал да чуе български отзиви за Model S?

Това е, на 1 април – няма лъжа, няма измама – в България вече има още два чисто нови Tesla Model S!

tesla model s plovdiv

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Ех , тука са два но в Норвегия само за Март имат нови 1500 бройки. Пазарният дял на електромобилите там достигна 21 процента (и 16 процента за цялата 2014г.) Кога ли ще ги стигнем норвежците?

Веселин
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Всъщност вече има 6 броя Tesla Model S в България :). И вероятно ще има още поне един през април.

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума