Да ти идва тока отгоре, в добър смисъл

Компоненти
В този блог: Намерихме си нова идея за зареждане – "от въздуха"!

Tака монтирано не бяхме виждали зарядно устройство за електромобил. Изглежда удобно да се спуска отгоре кабела, вместо да се мотае по земята – хем да се цапа, хем да има повод да се спънеш...

Очевидно е направено за гаражи и закрити паркинги. Вижда ни се много подходящо за моловете, например, а и според производителя е и водоустойчиво. Важно си е, че си има течове на разни места ;).

Интересно е дали някак може да се пригоди и за навън – нещо като на OMV автомивките дето маркучът е закрепен за въртящо се рамо над колата.

Кабелът се спуска като активираш устройството от контролен панел или с дистанционно. После като го изключиш пак си се прибира автоматично.

За инвалиди е супер удобно, добре са го демонстрирали във видето това специално. Защото има зарядни станции, на които конекторът е високо и за хора в инвалидни колички е по-трудно достъпен.

Намерихме го на сайта на EVSE Llc, но сигурно има и други фирми, които са се сетили да го направят. Цена липсва, на запитване е, ама ще пуснем едно, да ни ориентират, пък ще свирнем като върнат отговор.

[Снимка: Youtube видео EVSE Llc]

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума