Volkswagen електро прототипи с горивни клетки за тест драйв в Ел Ей

Технологии
В този блог: Със своята модулна система VW работи по всякакви алтернативни задвижващи системи.

Както германското издание Wirtschaft Woche вече писа, Volkswagen ще покаже прототипи с горивни клетки на авто шоуто в Лос Анджелис следващата седмица. Според Дарил Харисън от Volkswagen of America, по време на Green and Advanced Technology ride-and-drive събитието ще може да се прави тест драйв с прототипите...

Наскоро писахме по темата, че Volkswagen смята да пусне 20 плъгин модела в Китай до 2018 г., но ето че не отписват и водорода. И няма защо да го правят – добре е да има разнообразие, а с модулната им система е много по-лесно да се интегрират различни агрегати.

На база нашите модулни елементи, в момента инженерите ни работят по електрифицирането на 40 различни модела, от чисти електромобили, до плъгин хибриди и дори горивни клетки. В средно срочен план вярваме, че плъгин хибридите са алтернатива номер едно.

  Проф. д-р Мартин Винтеркорн, Председател на управителния борд на Volkswagen AG

Очакваме старта на шоуто, за да видим какви ще са въпросните прототипи и да потърсим отзиви от тестовете.

От: Green Car Congress

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума