Вторник, 10 Май 2011 09:00

Volta EV1 – испанският електрически мотор

От
Електрическият Volta EV1

Разработен от Anima и IED в Барселона, Volta EV1 е първият продукт на Volta Motorbikes, компания, основана от Марк Барчело.

Прототипът определено е произведение на изкуството по отношение на стила и спокойно може да бъде оприличен на мотор за каскади.

Електрическият Volta EV1 отзад

Дизайнът на страна, Volta е солидно предложение за справяне с предизвикателствата на градската мобилност и дори успява да побере каска в специално отделение, намиращо се на мястото, на което обикновено седи резервоарът на бензиновите мотори.

Резервоарът-багажник на електрическия Volta EV1

Volta EV1 ще се предлага с два електрически мотора, първият, подобен на 125cc мотор с мощност 15 к.с., максимална скорост 110 км/1 и пробег от 70 километра и втория с мощност 38 к.с. и пробег 50-60 километра.

Цените все още не са обявени, но според според основателите на компанията те ще са подобни на тези на бензиновите мотори!!!

Производството трябва да започне през 2012, след разкриване на окончателната версия по време на Milan Motorcycle Show (EICMA) тази година.

Volta-ev1-elektricheski-motor Volta-ev1-elektricheski-motor-2 Volta-ev1-elektricheski-motor-3 Volta-ev1-elektricheski-motor-4

[Източник: TechVehi; Volta-motorbikes]

Прочетено 1752 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 22:28
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.