Print this page
Неделя, 05 Февруари 2012 18:35

Електрическите мотори Brammo – на една ръка разстояние

От
Поредният модел на Brammo, се казва Enertia и се произвейда в Унгария

Пореден обилен снеговалеж, отново затрупани коли и труднопроходими улици. Така ще е явно тази зима, но така или иначе вече я преполовихме - ще се справим и с остатъка й. Едва ли някой мисли за каране на мотоциклет, макар че има такава спортна дисциплина - каране по лед или сняг - но тъй като е по-рядко срещано хоби, нека оставим за лятото това удоволствие и засега само се запознаем с поредния модел на електрическите мотоциклети Brammo - Enertia, произвеждан в Унгария...

Цени на електрически мотори Brammo
Enertia €6.855
Empulse 6.0
€10.995
Empulse 8.0
€13.195
Empulse 10.0 €15.395
Enertia Plus €8.655
Engage SMS €9.055
Engage SMR €9.055
Engage MX €8.565
Encite MMX €5.135

От миналата година, унгарската Flextronics прави модела Enertia на щатските мотори Brammo. Сериозно амбицирани и отдадени на изграждането/доставката на поръчки в световен мащаб, с цени обявени в долари и евро (според континента), мотоциклетите Brammo вече пресичат океани, съпътствани от доста добра репутация.

Enertia се предлага на цени от € 6.855 до € 8.655, за Plus версията, която предлага по-голям пробег. Пореден модел на електрическите мотоциклети Brammo, който е не само атрактивен, но също и с впечатляващи характеристики, които спокойно 'палят' гумите му Wink.

За момента Enertia ще се предлага само в един цвят, а предварителни поръчки на модела Plus са вече 'отворени', като доставки се очакват още тази година, паралелно с доста търсения спортен модел Empulse.

Enertia ще се предлага в две версии, вече се приемат заявки за закупуване

Така, предлаганите от Brammo електрически мотоциклети вече включват 9 модела, които спокойно могат да достигнат и до българския пазар, а цените в табличката ще ви ориентират какво да очаквате.

eCars.bg

Прочетено 3835 пъти Последна корекция Петък, 27 Декември 2013 23:58
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.