Вторник, 05 Юни 2012 17:01

Издирва се собственикът на електрически Renault Kangoo Z.E.

От
Renault-Kangoo-ZE-Electric-Van

Нямаме никакви криминални помисли с това заглавие - търсенето е съвсем добронамерено :). В дните след като завършихме нашия Opel Ampera тест драйв попаднахме на интересната информация, че тествал модела електромобилен ентусиаст си е закупил електрически Renault Kangoo Z.E. Е, как е възможно това, след като у нас електрическият миниван все още не се предлага? Чисто и просто, с внос...

При теста на електромобила с удължен пробег (Ampera) човекът не оставил контакти на дилъра, с който споделил тази интересна информация, но тя ни дойде супер изненадващо и единственият начин да намерим контакт е така – като напишем статия и ако тя бъде забелязана, да установим връзка, че това си е интересно нещо – не знаем за други хора, дето да са си купили електромобил  от голям производител, който още не предлага модела официално у нас.

{minipolls id="elektromobil_vnos" title="Ще си купя електромобил от чужбина сега?"}Да||Не{/minipolls}

Наистина е много любопитно колко хора биха предприели тази стъпка, предвид факта, че няма как да разчитат на местна поддръжка, затова чукнете ДА или НЕ, за да ни кажете дали бихте си купили и вие електромобил от чужбина сега, за да не чакате примерно още година, докато се появи официално и у нас, като знаете, че някой вече го е направил.

За нас това е следствие на анкетата дали първо трябва да са електромобилите или първо зарядните станции, в която пет пъти повече са гласовете за това, че първо трябва да се внесат и продават повече електрически модели.

Е, ето че поне някой не само гласува в анкети, но и си купува електромобил от друга държава сега. Ще бъде удоволствие да разберем повече и да споделим с вас – имейлът ни за тази цел е Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Така и така говорим за внос от чужбина, точно на Коледа (2011) попаднахме на първа обява за продажба на електрически Kangoo Z.E., а сега в mobile.de вече има и "по-тънки" обяви, за по около €25,000, например...

eCars.bg, Elektromobili.bg

Прочетено 2097 пъти Последна корекция Вторник, 05 Юни 2012 18:02
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.