Print this page
Петък, 20 Юли 2012 13:38

Падаш ли си по ТОВА? Остава само да го пробваш!

От
bmw_electronaut

Вече съм ти казвал, че не те виня, ако не знаеш колко гот е да караш електромобил. Преди време и един приятел казваше как майка му и баща му не си падали особено по факта, че играе покер, но след като им купил кола след спечелен турнир, много започнал да им харесва покера. Затова все казвам, че като се качиш на електромобил и го подкараш, последното нещо, което искаш, е да слезеш. Или да го върнеш... Каквото трябваше да направим след пет дена тестове на Opel Ampera...

Но, око да види, ръка да пипне, казваш. Пак не те виня. То си е естествено желание за всеки да провери нещо, защото едно е да ти говорят, друго е да пробваш сам(а). Кофти работа, нямам готин електромобил подръка, да ти дам да опиташ, ама нищо не ти коства да идеш до Дженеръс Ауто и да завъртиш едно кръгче. Имат си Ampera за тест драйв.

Това е уникален шанс да разбереш защо е цялата тази олелия в стил "повече на бензинова/дизелова кола не се качвам". Ето, наскоро BMW пусна нов сайт за своите първи електронавти. Това са хората, осмелили се да вземат BMW ActiveE на лизинг в САЩ (О, да, активни са и не виня BMW, че тества електро колите си там) и познай какво – всъщност като видиш един два клипа на bmwactivathefuture, ще разбереш веднага – всички те са активирали бъдещето си сега и въобще не искат да се сещат повече за понятието бензиностанция.

Падат ли си по това? О, човече, не само че си падат, ами ТОВА е страхотното усещане да караш електромобил. Тихото моментално изстрелване на светофара, безвъзвратно заминалите си вибрации и плавното движение, без загуба на ефективност от превключване на предавки – както и да ти звучи, само мога да се надявам, че по-скоро ще седнеш в електромобил, за да изпиташ всичко ТОВА.

Щатите са далеч – да се върнем малко в Европа. Защото и при нас стават супер интересни неща. Вярваш ли, че ако си супер електромобилно активен, може да спечелиш електро кола? Вече не е въпрос на вяра. Помниш ли кампанията The Big Turn On на Nissan? България не беше част от нея. Но сега ти казвам, че най-активните участници в кампанията "намазаха" здраво – получиха като подарък за своята активност по един Nissan LEAF. Има и още – най-активният град ще получи невероятното количество от 30 бързи зарядни станции, отново като подарък. Не е ли повод да станем супер електромобилно активни, че и ние да сме следващия път в схемата?

Е, сега падаш ли си повече по ТОВА? И не ме вини, че те паля така в тая жега, СПОДЕЛИ с приятели и прехвърли "жегата" на тях Wink.

eCars.bg / Elektromobili.bg

[Снимка: BMW Video]

Прочетено 1433 пъти Последна корекция Петък, 20 Юли 2012 14:46
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.