Четвъртък, 21 Февруари 2013 14:41

Tesla Motors в Женева – идете да видите един еХтра гост

От
tesla model s x geneva 2013
Ето така пипнахме графиката от бюлетина, които получихме от Tesla Motors за Женева 2013
В този блог: Tesla Model S ще си има компания по време на 83-то издание на Автосалон Женева.

След повече от месец чакане тези дни най-после гледахме очаквания филм за Tesla Model S от поредицата Мегазаводи по NatGeo TV. Ако не сте гледали това вдъхновяващо видео, след което Google търсенето, свързано с Tesla, определено и очаквано се увеличи, ето в тази тема във форума има линк, който ще ви отведе до филма. Ако пък имате повод да се отведете до Женева през март, чудесно, защото на щанда на Tesla Motors на автосалона изглежда ще може да видите и близка до производствената версия на Model X...

Tesla Model X не е първият съвременен електрически SUV – в САЩ вече се предлага (ограничено количество) Toyota RAV4 (с електро задвижваща система от Tesla Motors), но с невероятната динамика и пробег, които ще предлага вероятно дълго време няма да има конкуренция.

Един от най-отличителните белези на Model X са крилатите врати, които спомагат за нещо като миниван функционалност, с единствената уговорка, че за да ги отваряте в гаража си, той определено трябва да има по-височък таван.

В техническо отношение Model X заимства платформата на Model S, с едно изключение: най-малката батерия на Model S, с капацитет 40 кВ, няма да се предлага като опция за Model X. С батериите и дизайна е свързана и една друга разлика: като по-обемист и тежък, Model X ще разполага с по-малко пробег от седана.

Ще бъде чудесно да се класираме за едно ходене до Женева, а ще се радваме и някой да сподели в коментарите или във форума подобно преживяване. Със сигурност ще е интересно да видим двата електромобила един до друг, било то и само на снимки. Очакваме този момент и ви пожелаваме да ги видите на живо.

Ето как изглежда Tesla Model X е отворени вдигнати задни врати, а наскоро във форума на Tesla видяхме коментар от наш човек, който споделя номера на своята Model X резервация. Значи, със сигурност ще видим този SUV и у нас след като щастливецът си го получи някой ден.

tesla model x krilati vratiМного атрактивно за абитуриенти, но едва ли е безопасно!

Ето и малко информация за Автосалон Женева 2013:

Кога:
7 - 17 Март 2013

Работно време:
Понеделник - петък от 10:00 до 20:00
Събота и неделя от 09:00 до 19:00

Tesla Motors е на:
Щанд 2150, Зала 2

Адрес на комплекса:
Palexpo
1218 Grand-Saconnex
Швейцария

Ето и линк за купуване на билети. Приятно прекарване Smile.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 1973 пъти Последна корекция Неделя, 17 Март 2013 13:54
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.