Вторник, 30 Април 2013 20:47

Дали това няма да е ЕM събитието на годината?

От
tesla-model-s-event-subitie
В този блог: TESLIVE – първото голямо Model S събитие, организирано съвместно от Tesla Motors Club и Tesla Motors.

Целта на сбирката е да събере 300 електрически седана и техните собственици на едно място – Crowne Plaza San Jose на 12 юли. В програмата има изложения, срещи и запознанства, конферентни сесии, парти спонсорирано от Tesla Motors и, според сайта на събитието, още доста неща...

Определено звучи като най-голямото ЕлектроМобилно събитие правено досега. И без да сме там, ще следим с голямо любопитство и ще попиваме – нали ни предстои да правим е-мобилни събития и в България Smile.

Какво представлява TESLIVE

TESLIVE е партньорство между Tesla Motors Club (TMC) и Tesla Motors. Това е изключителна по рода си социална конференция, включваща изложение, чиято цел е да осигури на членовете на TMC и на Tesla ентусиастите ценна информация по теми свързани с Tesla Motors, електромобилното общество, доставчиците и експертите в индустрията.

TESLIVE включва двудневно активно конферентно събитие в Северна Калифорния за срещи на TMC членове и ЕМ ентусиасти – от 12-14 юли, 2013. Тази първа годишна конференция е основополагащо събитие, ограничено за 300 участници, което следва да се развива по естествен път в бъдеще.

Мотиви за участие

Събитието само по себе си предизвиква достатъчно внимание, но на създадения за него сайт организаторите споделят ползите за участниците най-атрактивните причини за включване:

  • Запознанства с TMC съмишленици;
  • Споделяне на опит с Roadster и Model S – взаимопомощ;
  • Срещи и опознаване на екипа на Tesla Motors;
  • Подобряване на знанията за електромобилите – трикове и съвети;
  • Получаване на нова информация за бъдещи продукти и услуги;
  • Забавление!

Условия за участие и цени

Събитието е частно и TMC си запазва правото да откаже на всеки участие по свое усмотрение. При този ограничен брой места за участие това не ни учудва никак и въпреки че поне не нас цените не ни изглеждат особено атрактивни, нямаме никакво съмнение, че местата ще свършат бързо. Ето какво струва да включиш:

  • Ранна регистрация (4/26-5/15) – $149.00;
  • Стандартна регистрация (5/16-6/30) – $199.00;
  • Късна регистрация (7/1-7/12) – $249.00;
  • Закуска по избор – $29.00;
  • Ранна регистрация за конференцията – $200.00;
  • Стандартна регистрация за конференцията – $250.00.

Колко голямо ни се вижда това?

Триста участника/коли определено не правят най-голямото авто събитие, правено някого. Но в новия електромобилен свят TESLIVE изглежда като огромна крачка напред. Очакваме с нетърпение гледката на стотици Model S събрани на едно място – дано някой направи такава и от въздуха – сигурно ще изглежда страхотно. Вероятно и самото участие ще е страхотно и понеже е организирано от ентусиасти, очакваме десетки блогове и стотици или хиляди коментари и тонове снимки в Teslamotorsclub.

Кога у нас ще има някакво електромобилно събитие от този тип? Искахме да направим обиколка на страната през 2012, отложихме за 2013 и ще продължим да работим за да я осъществим, заедно с други ЕМ събития – вашият интерес към електромобилите ще помогне много и ще ускори нещата – бъдете активни, за да си направим и ние нещо като TESLIVE в България.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 1435 пъти Последна корекция Вторник, 30 Април 2013 23:38
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.