Print this page
Четвъртък, 26 Септември 2013 08:02

Три дена тест драйв на Renault Twizy и Kangoo Z.E. – този път в центъра

От
twizy test ecarsbg
Renault Twizy и компания :) - хайде пак на eCars.bg тест драйв – Снимка: eCars.bg
В този блог: Ако си пропуснал/а през лятото, ела пак да караш Renault електромобил с eCars.bg в сърцето на София.

Поръчали сме приятно време, остава да е такова в първите дни на октомври. Че ще ни трябва за втория Renault тест драйв, който ще водим тази година. Отново си партнираме с Renault България и след като цели десет дни карахме и возихме усмихнати хора в Twizy и Kangoo Z.E. на Автосалон София 2013, сега влизаме баш в градската суматоха...

Бая тест двайвчета се заформят, защото ще може да се пробват всички автомобили от гамата на Renault. Ние сме по електромобилите и затова ще отговаряме за тях :). Идваш, караш или се возиш, питаш – ние сме насреща да ти светнем лампата за електро колите.

Кога и къде ще има тест драйв на електромобили Renault

Точно там, откъдето стартирахме ЕКО РАЛИ БЪЛГАРИЯ като eCars.bg екипаж с електрическия Renault Kangoo Z.E.пред телефонната палата в София. Или Гранд хотел София – което те ориентира повече. Ето и датите:

  • 4 окт. – от 13:00 до 19:00 ч.;
  • 5 окт. – от 10:00 до 19:00 ч.;
  • 6 окт. – от 10:00 до 17:00 ч.

Малкият Twizy вече е много известен – дори си имаме вече потребителски тест драйв клип на Facebook страницата. Докарваме ги сутрин заредени електромобилчетата и после се почват кръгчетата. От автосалона събрахме огромно количество впечатления и сме приятно изненадани от реакциите – огромната част бяха искрени и положителни. Изненадите бяха не само за нас – сума ти хора не очакваха, че ще се съберат в Twizy, но бързичко се ухилваха до уши като седнат вътре.

Да не бутаме големия Kangoo Z.E. в ъгъла, че с него си другарувахме чудесно два дена на еко ралито. Бяхме нещо като атракцията на това чудато състезание с на пръв поглед доста нетипичния за рали лекотоварен автомобил. Само дето за малко не измъкнахме купата на световния шампион – чудесни спомени и един добре научен урок за боравене с измервателна техника :).

Хайде сега малко подготовка за теста, че после ще те изпитаме като дойдеш Laughing:

 Renault електромобили
 Twizy 80 Kangoo Z.E.
Макс. скорост  80 км/ч  130 км/ч
Време за зареждане  3 ч 30 мин  от 6 до 8 часа
Пробег  Еко-80км; Екстремно-50км 125 км (80км зима)

Това са ти най-важните нещата да знаеш. Останалото ще разбереш, когато дойдеш да покараш. И накрая, ето пак едно графично инфо за теста.

ecarsbg-test-drive-renault-twizy-kangoo-ze

Хайде, до скоро ;)!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 2891 пъти Последна корекция Вторник, 01 Юли 2014 01:13
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.