Sidebar

28
Чет, Мар
× Място за всякакви Renault Kangoo Z.E. теми, коментари и мнения.

Купуване на употребявано Renault Kangoo Z.E. от германия

Преди 5 години 2 месеца #5098 от betaserk
Здравейте, искам да си купя употребявано Renault Kangoo Z.E. или Renault Fluence Z.E. от Германия, НО във всички обяви пише, че батерията е под наем, да знам, че там плащат на месец по еди колко си евро и ако ти се развали батерията или нещо имаш проблеми ти я сменят и т.н. Въпроса ми е как може да се вземе такава кола от там и да се вкара в България, цената която са писали без батерията ли как за бога става тая работа и как стоят нещата, някой знае ли нещо по въпроса? Иначе евала за Реното, голям мерак имам, дано успея и аз да си купя :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 5 години 2 месеца #5107 от murry
Марто има Туизи и батерията си е негова, а по принцип ги продават "под наем" тях, така че той евентуално може да даде мнение как става тази работа :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 5 години 2 месеца #5140 от mumojem

betaserk писа: Здравейте, искам да си купя употребявано Renault Kangoo Z.E. или Renault Fluence Z.E. от Германия, НО във всички обяви пише, че батерията е под наем, да знам, че там плащат на месец по еди колко си евро и ако ти се развали батерията или нещо имаш проблеми ти я сменят и т.н. Въпроса ми е как може да се вземе такава кола от там и да се вкара в България, цената която са писали без батерията ли как за бога става тая работа и как стоят нещата, някой знае ли нещо по въпроса? Иначе евала за Реното, голям мерак имам, дано успея и аз да си купя :)


Значи, би трябвало в Германия вече да може да се купи с батерия в цената. Имам предвид от края на миналата година някъде трябва да е възможно, но дали е факт и колко време ще отнеме да се приложи, всички да разберат или каквото друго условие е нужно да се изпълни, не зная. Вероятно ще трябва да се пишат мейли и да се пита, докато стане по-масово и повече обяви включват батерията.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 5 години 1 месец #5275 от Димитър
Нека те поздравя за куража да купиш това канго ..без батерията. Чакат те доста проблеми относно събирането на нова батерия .......прочети какво съм писал в този сайт за батериите...особено за рено туизи.
Успех

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.