Sidebar

28
Чет, Мар
× Ако всеки каже по нещичко за себе си, след като се регистрира, ще си имаме нещо като приветствена книга. Пишете в нея :)

Здравейте от мен!

Преди 7 години 2 месеца #2887 от Rafre
Здравейте от мен! е пусната от Rafre
Здравейте, карамели!

Първо поздравления за инициативата за създаването на страницата и на форума, наистина е много полезно! От доста време следя изписаното и изписваното тук и реших да се включа и с мои въпроси, виждания, размишления и т.н. На този етап не съм собственик на електроавтомобил, но планувам закупуването на такъв като част от моя собствен Master Plan :) за устойчив и екологичен живот. Искам да променя начина на живот на мен и семейството ми възможно скоро, защото според мен ще коства усилия сега, но ще ни донесе много ползи вбъдеще (и най-вече това, което ще оставим на децата ни), а и вярвам, че човек трябва да започне промяната от себе си. Вярвам, че всички тук във форума имат сходни виждания и приоритети, след като се интересуват от тази тема. Вкъщи вече замених много от продуктите за крайно потребление с екологични, рециклируеми и въможно най-локални, но искам да разширя нещата доста повече. Покупката ми на електроавтомобил със сигурност бих искал да обвържа на следващ етап и с инвестиция в соларна система. Не съм попадал във форума на такава тема (частични дискуции - да), може да съм пропуснал разбира се, та си мислех, че ще е хубаво да я има и тази част някъде отделена, защото според мен употребата на електроавтомобил който се зарежда от възобновяеми енерг. източници мултиплицира в доста пъти ефекта от цялото нещо. Може би има колеги във форума, които вече са постигнали нещо подобно, но във всеки случай всички сте прочели за Solar City и новите им соларни керемиди. Та, накратко, нещата в тази насока е ясно, че ще вървят ръка за ръка.
Ами това е засега, аз лично съм се спрял на този етап на Model 3 и съм направил резервация, ще видим разбира се как ще изглеждат нещата във финансово изражение когато дойде моментът за покупка. А защо съм избрал тесла и какви са ми размишленията по финансовата страна, ще пиша допълнително на съответното място във форума.

До скоро! :)
Радослав

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 7 години 2 месеца #2889 от E-mo
Отговор от E-mo по тема Здравейте от мен!
Поздравления и добре дошъл!
Model III смятам е един доста добър избор : )

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 7 години 2 месеца #2891 от firesword
Отговор от firesword по тема Здравейте от мен!
Здравей Радо, и добре дошъл :)

Радваме се, че споделяш нашите идеи. Крайно време е да се отърсим от тежката индустриална ера започнала в началото на миналия век, и да преминем към по-екологичен и по-ефективен начин на живот. Надяваме се, заедно да споделяме много информация, да обсъждаме идеи и нововъедения, оптимизации, а защо не и да спорим констуктивно :)

Успех с покупката, и дерзай!

Ако те хване тока, хвани го и ти :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.