Sidebar

23
Вт, Апр
× Ако всеки каже по нещичко за себе си, след като се регистрира, ще си имаме нещо като приветствена книга. Пишете в нея :)

Покупка на Фиат 500е

Преди 5 години 4 месеца #4852 от josecuervo
Покупка на Фиат 500е е пусната от josecuervo
Здравейте,
Обмислям покупката на употребяван Фиат 500е, но за съжаление не мога да намеря мнения и коментари / основно за Европа/ дали е добра идеята, при положение че модела се предлага само е Калифорния и Орегон. Доколкото разбрах от щатските форуми, като цяло колата е безпроблемна, а едно от нещата които ме притесняват е поддръжката- или, ако нещо "сдаде багажа по ел. частта" какво правим? Като вариант цена/качество в класът на малките автомобили ми се струва/ на хартия/ по-добре сравнено с VW еUP, или бъркам /единственото приемущество за мен на eUP са 4-те врати/? Всяко мнение ще е добре дошло :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 5 години 4 месеца #4874 от murry
Отговор от murry по тема Покупка на Фиат 500е
За частите не е чак такъв проблем, по-скоро с ноу-хау-то ако (не дай си боже) нещо стане не знам какво е положението.

С частите не е чак толкова крайно положението - един камион ми удари огледалото на Волт-а. Дженеръс ауто казаха "немаме огледало за волт, от щатите трее" в следствие на което го поръчах от gmpartsdirect и го доставят тези седмици с ushoppr. Така, че с частите сравнително удобно може да се получи, притеснителното е ако (пак казвам, недай си боже) нещо особено се случи кой ще успее да разбере как се диагностицира и оправя тези кола :D

Иначе пластмаси и т.н. вероятно са съвместими и с другите Fiat 500.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 5 години 4 месеца #4882 от josecuervo
Отговор от josecuervo по тема Покупка на Фиат 500е
Да, като цяло едрогабаритните части са съвместими с конвенционалният Фиат 500. По-скоро ме интересува по ел.системата /независимо че е на Бош/, ако нещо се счупи дали изобщо има някой наясно в Европа, или караш докато се счупи и после хвърляш :) . До сега, това което съм разбрал, е че през 2015г. се е появил някакъв бъг по ел. системата, но от Фиат са реагирали с ъпдейт, и всички коли на които са го направили след това са нямали проблеми /за сега/. Приличен, върнат от лизинг, 3 годишен 500е в щатите струва $9-10к. В Европа цените /с платено ддс, мито TUV и тнт/ започват от Е12к.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 5 години 4 месеца #4889 от sorcererals
Отговор от sorcererals по тема Покупка на Фиат 500е
Тук по норрвежко ги рекламират в момента, но нямам никаква друга информация. Евтини са, електрички са(демек спестяваш някоя крона разходи) и до там. Аз лично не съм фен на такива сапунерки.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.