Сряда, 29 Август 2012 10:54

eCars.bg – безплатно на пазара

От
ecars-elektromobili-bg-za-teb

Тъкмо се прибираме от морето. Старият Benz удържа фронта и не се наложи да сипваме бензин в Гърция, където литър струва има няма три кинта и половина, нашенски, че и малко отгоре. Ден преди да тръгна насам идва SMS от партньора ми Стефан: "Поздрави от Осло, на всяка крачка е пълно с EV". "Гадняр", отвръщам му завистливо аз, но хей, ето какво значение има пробегът, старият бензинов звяр минава 900 км с едно зареждане и признанието тук е, че електромобилите не го могат това, още. Само че нощес сънувах не сънувах бенца, а как карам някакъв (малък) електромобил. И, моля те, хайде да направим такива неща в България, у дома :) (не скъпия бензин, де, но направим така, че да даваме примери от нашата електрическа мобилност на всяка крачка)...

Признаваме си, у нас тече същата борба - да зарежем ли старите доверени авто приятели, и да се метнем на бавно набиращите скорост електромобили? Затова и направихме тези сайтове – eCars.bg, Elektromobili.bg и bg.PlugSurfing.org, за да търсим отговори, да погледнем вътре в себе си и да обсъдим това с колкото можем повече хора. Не зная дали си си задавал(а) въпроса защо сме ги направили и какво печелим, затова по-добре да ти кажа(ем).

В началото на историята има много неща. Увлякохме се по така обичаното сега "полезно и ефективно," което прекрасно изразява всичко, което бушува в сърцата ни, намерихме Маркетинг 3.0 за естествен модел на развитие и малко "зелена" завист към онези, които вече могат да карат електро коли на различни места по света, ни подтикна да започнем да разказваме истории и да вдъхновяваме промени.

Но най-важното е, че постоянно си представяме резултатите от целта си – да осъзнаем и покажем пълния потенциал на електрическата мобилност – по начин толкова естествен, че да ни подтиква да направим крачката към нови автомобилни и въобще житейски изживявания с любопитство и непреодолимо желание. Само че всичкото това, споделено с вас – електромобилите ни интересуват само като нова причина за общуване, реализиран потенциал и "смекчаване на болката".

Не бихме искали да натрапваме решения на никого, но замислете се, не търсим ли точно лек за болките си. Горивата са скъпи, търсим коли с по-нисък разход. Стоките поскъпват, много хора пазаруват в Lidl. И т.н. Та, ето, търсим ползите в електромобилите. За всички ни. Но, наистина какви може да са нашите ползи, в контекста на вашите?

Самият факт, че избрахме пътя на Маркетинг 3.0 (От продуктите, към клиентите, към човешкия дух) показва, че първо искаме да намерим съмишленици, да покажем на повече хора неподозирани ползи и в процес да изграждаме своя работен модел. На нашите сайтове сега няма банери, няма реклами, ние не печелим. Няма електромобили за реклама, дето се вика Laughing. Но, ние знаем, че първо трябва да изградим пазар, преди да очакваме промяна и реализация. Но, и, кажете ми, какво правите когато по време на филм има реклами. Аз натискам бутона за заглушаване на звука, защото рекламите са болезнено неатрактивни. Въпреки това като положително мислещ човек веднага намирам полза от тях – отивам до банята, взимам си биричка или нещо такова.

Ние всички сме положителни хора в eCars.bg и целта ни е развивайки сайтовете да започнем да печелим. А изражението на целта е да да ви върнем спечеленото, като инвестираме в още техника или обучение, защото искаме да правим клипове, да създаваме стойност с обучаващи материали и да реализираме проекти, които да докоснат сърцата на повече българи.

eCars.bg – безплатно на пазара

Заинтересувани ли сте да си помогнете? Представете си какво би станало, ако имате електромобил и правите приятно впечатление, защото сте модерни, "зелени" и атрактивни. Вероятно сега искате да ни помогнете да продължим заедно? Опитваме сме да бъдем активни, но ви предизвикваме да направите така, че нашата активност да изглежда като повей в сравнение с това, което можете вие. Ние искаме да печелим вашето доверие, желанието ви за промяна и да ви даваме колкото можем повече безплатно, като с ефективна работа започнем да реализираме приходи, които да използваме максимално ефективно за себе си и за развитието на пазара. Затова, ние винаги ще бъдем в не малка степен безплатно на пазара! Ще бъдем и щастливи да ни помагате да печелим повече от всичко, което искаме, като постоянно ви връщаме жеста – от сърце за сърце. Как точно? Още трасираме пътя за електромобилите – но по с всички вас ще стане много по-бързо. Пишете ни с идеи, с какво искате да промените eCars.bg, какво искате да знаете за електромобилите или каквото други ви е на сърце. Накрая ще спечелим всички Smile.

От всички нас в eCars.bg / Elektromobili.bg – за вас Smile

Прочетено 1375 пъти Последна корекция Четвъртък, 30 Август 2012 08:25
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.