Четвъртък, 14 Април 2011 23:13

Sora-електрически мотоциклет без вредни емисии

От
Sora

От Lito Green Motion идва този страхотен мотоциклет с изцяло електрически двигател. Името е Sora и е продукт на въображението и труда на голям екип инженери - фенове на моторите. Проекта е развиван цели две години, но резултата си заслужава.

Това стилно технологично творение е оборудвано с 12 кВч литиево-полимерна батерия, с вещество за течно охлаждане, с трифазен мотор с АС индукция. С напълно заредена батерия, мотора изминава 300 км и е способен да развие от 0-100 км/ч за 4 секунди. Безстепенната трансмисия CVT позволява достигане на максимална скорост от 200 км/ч, но няма причина за притеснение - спирачките, високият клас окачване и перфектната сглобка, гарантират бързото спиране при нужда.

Прекрасният мотоциклет е оборудван с GPS система, която гарантира достигането до желаната цел. Тя е със сензорен екран и с много ниски разходи за поддръжка. Функционална е и с минимална ел.консумация. Sora е оборудван и с електрическа седалка, която само с помощта на един бутон се регулира във височина, нагаждайки се по формата и височината на "ездача" си. Цената на електрическото "бижу" е  44.080 щатски долара ( около 60.000 лв ) и за нея получавате изключително качествен и екологично чист мотор.

autobloggreen.com
Прочетено 3387 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 23:35
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.