Print this page
Вторник, 12 Юли 2011 11:00

Europcar ще 'електрифицира' флотата си с Opel Ampera

От
Opel Ampera по наем от Europcar - официално от края на 2011 г.

След като през уикенда се оказа, че има яки количества желаещи да си купят електрическия Opel Ampera, депозирали по €150 за целта и вероятно цялото количество от електромобила с удължен пробег ще се окаже разпродадено преди още да е произведено, Europcar се явява като спасител в ситуацията. И понеже става сума за една от водещите компании за отдаване на автомобили под наем, спасението всъщност идва след обявяване на сътрудничество между Opel и Europcar, което означава, че дори да се вредите скоро за Ampera, ще можете да се метнете на борда дори преди някои да са получили капарираните от тях коли. Не ще и дума ще е нужно известно услиие това да стигне и до България, но хайда де, няма да мислим негативно, ами ще настояваме за 'ампери' под наем...

Иначе, двата основни пункта в прес съобщението от Opel са:

  • Europcar ще предлага Ampera като електромонил под наем в Европа от края на 2011 година
  • Сътрудничеството ще осигури достъп на повече клиенти до първия в Европа електрически автомобил, с който "можете да отидете навсякъде и по всяко време"

Разбира се за нас е много интересно и показателно, Opel, един от най-големите европейски автомобилни производители и Europcar, водеща компания за отдаване на автомобили под наем в Европа, официално подписват договор за предоставяне на Opel Ampera като рент кар в Европа. С началото на продажбите на електрическата Ampera в края на 2011 година Opel ще създаде нов сегмент в европейския автомобилен пазар и ярко ще демонстрира ролята си на новатор и създател на нови тенденции по отношение на мобилните решения. Двете компании обединяват усилията си, за да спомогнат за развитие на електрическата мобилност и разширяване на кръга от потребители, които с помощта на Ampera ще могат да изживеят удоволствието и ползите от електрическото шофиране. Първите 'ампери' ще пристигнат в центровете на Europcar през ноември тази година в Германия, а скоро след това и в Белгия и Холандия. Еееех, гледам БеЛГия и за секунда си викам Б..ЛГ, тюх, ама не Cool. От началото на 2012 година Opel Ampera влиза поетапно и във  Франция, Италия, Португалия, Испания и Обединеното кралство. Ето какво, ако толкова пък не искат, ние ще си докараме една - не мой така да чакаме Tongue out.

С Opel Ampera и Europcar - Рент-а-Eкар
С Opel Ampera и Europcar - Рент-а-Eкар

"Електрическите коли са една от най-добрите възможности в процеса на търсене на решения за енергийните и екологичните предизвикателства. Фактът че Europcar ще включи Opel Ampera като функционален автомобил в бизнеса си е още едно доказателство, че моделът с удължен пробег е абсолютно приложим за всекидневна употреба – дори и в тежкия бизнес с отдаване на автомобили под наем", коментира вицепрезидентът по продажбите и маркетинга Ален Висер. Ааа, г-н Висер, я да вземете на ни изходатайствате едно бързо включване и на нас - не мой така, България без Ampera. Или пък на опашката. Къде дават така Laughing.

Еми така е, като има интересни Евро новини за електромобили настроението е добро, ама ще се подобри съвсем, като пипнем 'ампеража'. Упс, внимателската де Smile.

[Източник: Прес съобщение Opel]

Прочетено 1225 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 12:50
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.