Print this page
Петък, 14 Октомври 2011 15:44

Opel Ampera на лизинг в 12 страни от ЕС – благодарение на LeasePlan

От
Opel Ampera ще се предлага на лизинг в 12 евро страни с LeasePlan

Не се получи да видим Opel Ampera по време на електромобилната конференция в София - на този етап наистина е много трудно да се докара тест кола в България - всичките такива бройки обикалят Европа по заявки и беше страхотно, че все пак през лятото колата беше изложена на щанда на Opel по време на Автосалон София 2011.

Нещата с Opel Ampera обаче вървят с невероятно темпо и още тази година електромобилът с удължен пробег ще бъде наличен на някои пазар, а сега има и още по-добра новина - Opel сключи един много готин договор и заедно с LeasePlan ще предлага Ampera на лизинг, на 12 европейски пазара. Досещате се за 'леко неприятната' за нас новина, да, засега не сред тези 12...

Това по никакъв начин не прави новината по-малко атрактивна, защото от ноември тази година Opel Ampera ще се предлага на лизинг в резултат от това европейско споразумение между Opel и LeasePlan - една от водещите европейски лизингови компании. Става дума за Германия, Холандия, Белгия, Люксембург и Франция и през следващата година LeasePlan ще закупи до 650 автомобила Ampera, които ще се предлагат на лизинг за всекидневно ползване в още седем, освен изброените вече държави.

За да подкрепят съвместните усилия за развитие на електрическата мобилност, Opel и LeasePlan организират шестмесечно европейско пътно шоу, чийто старт ще бъде даден в началото на октомври. На различни места, всеки ще може да научи повече за технологията, характеристиките и възможностите за всекидневно ползване на Ampera, както и да покара новата електро чудесия. ОК, де, не всеки, ние в България май ще трябва да почакаме, но с нашето постоянно мрънкане по въпроса на хората в Opel България в един момент може толкова да им писне, че да вземат някак си да докарат 'амперите' по-рано Cool.

Ако и вие нямате търпение, кажето им го в коментарите отдолу.

[Източник: Прес съобщение Opel]

Прочетено 2026 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 09:55
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.