Print this page
Четвъртък, 27 Октомври 2011 09:59

Polaris си хареса електрическия Brammo за партньор

От
Brammo ще разработва своите електрически мотоциклети по-успешно в сътрудничество с Polaris

Ако апартаментът ви е като този, в който живея, на бул. България, значи знаете какво е когато някой моторист префучава с бясна скорост, особено вечер или нощем. Вече навлизаме в не толкова моторджийския сезон, но понеже става дума за мотори, американската компания Brammo, която се занимава с производството на такива, сключи супер споразумение с Polaris, която ще инвестира $28 милиона в компанията. Какво интересно има в това? Ами, Brammo произвежда електрически мотоциклети...

Brammo е един от най-обещаващите производители на електрически мотоциклети в света и заедно със Zero Motorcycles дели по-голямата част от пазара на този нов и много вълнуващ за каране тип мотори, първо в щатите и след това в Европа.

Базираната в Орегон компания подписа ново стратегическо споразумение с Polaris за $28 милиона, което ще заздрави присъствието на марките на пазара на електро превозни средства (powersports) и ще комбинира технологичния им опит при батериите и задвижващите системи.

"Сега можем да поддържаме високите си стандарти за качество, като същевременно продължаваме с нови разработки и съответно увеличаване на производството, което ще се отрази в едно много по-добро обслужване на нашите клиенти и ще ни осигури устойчиво предимство. Polaris е очевидният лидер в powersports направлението, а нашият производствен партньор, Flextronics, е глобален лидер в производството на електрника", казват от Brammo.

В Polaris пък вече си имат електрическо возило, типично в техен стил, наречено Ranger EV. Вижте го:

{/youtube}dpyc7-Y9FvI|580|440|1{/youtube}

И за да се върнем за малко на Brammo, гамата ще бъде разширена с Engage. Вижте и него:

Един приятел наскоро ме пита за електрически мотори. Искал да си купува такъв. Е, май вече има избор Smile.

[От: Tech Vehi]

Прочетено 1321 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 09:46
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.