Print this page
Вторник, 13 Декември 2011 20:02

e-Let's се казва новият електро-скутер на Suzuki

От
'Нека' успехът следва електрическото Suzuki навсякъде!

През последната година, Suzuki тества електрически скутер на пистата близо до централата си в Хамамацу, Япония. Моделът е готов за световен дебют (поне в японската част), а ние го представяме на вас - запознайте се с e-Let's.

В превод, името му означава 'нека', така че, нека и до тук да дойде - скоро!. Защото ще намери добро приложение, макар да не впечатлява с уникални параметри: пробег от 30км и 30 км/ч макс. скорост моторчето е с отлична визия и изглежда като практична машина за пътуване и работа в града.

Интересно е да се отбележи, че първият електрически Suzuki на две колела е не само оборудван със Sanyo батерии, предоставени от Panasonic Group, но също така двете компании са разработили съвместно електромотора, контролера и зарядното устройство. Батерията е с вградена системата на управление, поставена е под седалката и се обслужва много лесно, зарядното има същата форма като на батерията..

След месец, когато Suzuki e-Let's започне да се продава (от 9 януари), на етикета му ще пише $4,029 (няма и 6.000 лв), а ако искате да се сдобиете с допълнителен батериен комплект, цената става $5,110, т.е. около 7.500 лева.

Имената на Suzuki и Panasonic са достатъчна гаранция за качеството на e-Let's, а след като се запознае с японските потребители, е-скутерът ще си нарами зарядното и ще потегли към Европа.

suzuki-e-lets-3 suzuki-e-lets-4 suzuki-e-lets-5 suzuki-e-lets-6

[AutoBlogGreen]

Прочетено 3440 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 08:57
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.