Print this page
Вторник, 03 Юли 2012 21:16

Tesla Model S – ускорението отвява оператора (видео)

От
tesla model s test drive othmer

Първите собственици на Tesla Model S вече се радват на своите коли, а някои дори толкова, че да запечатат уникалните моменти от това невероятно преживяване "на лента". Предприемачът Константин Умер е един от щастливците, получили своя Model S в деня на официалния старт на продажбите и доставките и засега е един от малкото, прекарали повече от десет минути зад волана на най-далекобойния сериен електромобил...

Видеото е аматьорско, но какво по-хубаво от натурално запечатани моменти, без разни ефекти, корекции и украси. Чудесно е, че освен със семейството си, човекът е решил да сподели своите първи електромобилни преживявания и със света.

Засега две неща правят впечатление в няколкото видео клипа, които се появиха за Model S – невероятно ускорение и тихото движени дори при по-висока скорост. В своето видео Константин показва кои са 11-те неща, които харесва най-много в новия си електромобил, сред които разбира се са "елементи" като "сбогом на бензиностанциите" и "ластичното ускорение". Последното – малко за сметка на неговия спътник-оператор, който на няколко пъти хвърля камерата при изпълнение на новото "ток до ламарините".

Ако пък търсите нещо по-професионално, Motor Trend вече има своя първи Model S тест. Ние май ще трябва да почакаме за 2013-та или ако момъкът, с който говорил в салона на Tesla Model S в Мюнхен се окаже прав, до късната есен на настоящата година – колко му е пак да мръднем до Мюнхен, особено при такъв (европейски дебют на Model S) повод Smile.

[От: Autoblog Green]

Прочетено 2612 пъти Последна корекция Сряда, 18 Септември 2013 09:22
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.