Print this page
Понеделник, 24 Юни 2013 23:53

Туизам отвори се! Renault Twizy Cargo влиза в бизнеса :)

От
renault twizy cargo
Туизам отвори се :) - Снимка: Renault
В този блог: Twizy Cargo изненадва със задна врата и възможен данъчен кредит!

Преди седмица, на Автосалон София 2013, Рено България представи официално електрическия модел Twizy в България. Сега пък (на 24 юни), компанията-майка Renault, ни изненада с Twizy Cargo, как само изглежда с тази задна "товарна" врата :)

Не си представяйте алтернатива на Kangoo Z.E; за товарене може да разчитате на обем от 180 литра, при тегло не повече от 75 кг. При наличното в Twizy пространство това няма как да стане без жертва – чао на задната седалка. Но е супер готино и актрактивно – гаранция ще привлича много погледи и предвид разхода от около левче и половина на 100 км ще е мега изгодно за доставки!

renault_twizy_cargo_lesno_parkiraneРазтоварване напряко с Renault Twizy Cargo

Версията е разработена от Renault Tech и Renault Sport Technologies, и пространството зад шофьорската седалка се превръща в товарно. Достъпът става чрез отварящ се на 90 градуса заден панел, нещо като мини багажна врата. Предната седалка все така може да се мести, както си е по принцип (само напред-назад, без накланяне на фиксираната облегалка), а задната врата има заключваща система, която работи с ключа за запалването.

Renault Twizy Cargo е насочен основно към фирмите за доставка или компании с търговски представители, но и ние няма да откажем един такъв мини товарач :).

Twizy Cargo си има 4-точков предпазен колан и въздушна възглавница и се предлага и в двете известни версии:

  • Twizy Cargo 45 Life MA L6e – € 8.080;
  • Twizy Cargo Life MB L7e  – € 8,780.

Това са цени с ДДС за Франция, където ДДС-то за Twizy Cargo ще се възстановява. Ние пък чакаме от Renault България цени за двуместния Twizy на нашия пазар и се надяваме да ги има до месец. Колкото до това дали ще може да се ползва данъчен кредит за Twizy Cargo, когато стигне до продажби у нас, не се съмняваме, че ще направят нужното, за да се получи Wink!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 3060 пъти Последна корекция Сряда, 26 Юни 2013 00:36
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.