Print this page
Събота, 10 Март 2012 12:17

Нов стандарт за по-лесен избор на електрически велосипеди

От
Нов стандарт за производителност на електрически велосипеди от LEVA

Асоциацията за леки електрически превозни средства {tooltip href="http://www.levassociation.com/"}(LEVA){end-link}The Light Electric Vehicle Association{end-tooltip} обяви нови стандарти за производителност за електрически велосипеди, които включват Ръководство и Етикет, които ще ни осигуряват информация за сравнение при избор и покупка на електро колела. Международна група от членове на LEVA работи в продължение на 18 месеца по създаване на стандартите...

Новите Стандарти за производителност са първите публикувани стандарти за глобалната индустрия на електрическите велосипеди, казват от LEVA. С тяхното въвеждане на електро велосипедите ще се поставя уведомителен стикер, в допълнение към който ще бъде издавано годишно ръководство с допълнителни данни за производителност и съвети за удължаване на пробега.

Данните за производителност изчисляват в тестови условия с Triple S (SIP, SOAP, SIMPLE) тест протокол, за да се гарантират равни резултати за различните модели електро колела и включват симулиран градски маршрут с 14 старт-стоп етапа, симулация на изкачване с 4% наклон и профил на ускорението.

Целта на ръководството за стандарти за производителност на LEVA е да отговори на всичките ни въпроси, свързани с производителността на електрическите велосипеди. В онлайн версията на ръководството ще може да въвеждате свои данни от пътувания и системата ще изчислява очаквания пробег.

Остава само да си купите електро колело. Пролетта идва, затова вижте какво има, например, при Ecopowersport или Drag.

Приятно (асистирано) въртене Smile.

От: Green Car Congress

Прочетено 2397 пъти Последна корекция Петък, 27 Декември 2013 23:24
JACtest

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.