Print this page
Сряда, 01 Август 2012 09:19

Добавяй, споделяй, коментирай - виж новото в зарядния локатор

От
plugsurfing_zariaden_lokator_elektromobili

Нов месец, при това най-отпускарския, но ние имаме нещо ново за теб. Знаеш ли какви подобрения правим, за да подобрим твоите електромобилни преживявания? О, нека ти разкажем!

Информираш ли се по въпроса със зареждането на електромобили? Знаеш ли за националния заряден локатор част от най-голямата социална мрежа за споделяне на заряда за електромобили – PlugSurfing? Е, ако сега научаваш, има и супер новини – PlugSurfing стана първият заряден локатор, който ще използва Националният регистър за зарядни точки на Англия. Сега там, а после и в други държави, защото и ние работим за създаване на такъв регистър в България. И всичко е на едно място - в bg.plugsurfing.org, който заедно с колегите основатели подобряваме постоянно. Ето повече за новите неща

PlugSurfing става първият заряден локатор, който ще използва Националния регистър от зарядни точки на Англия

Сега в Лондон е горещо. Може би не в буквалния смисъл, но там се провеждат Олимпийските игри. Затова, ако си в английската столица и искаш да тестваш електромобил, варианти не липсват, а когато дойде време за зареждане, просто влез в www.plugsurfing.co.uk или в безплатното iPhone или Android приложение и въведи 'national charge point registry' в полето за търсене на доставчик. Да, като видиш изпъстрената със зарядни точки ще видиш колко много се е развила електрическата мобилност. Това е невероятно и вече идва в България. При това "динамично". А това означава "в реално време". Супер! И, понеже вече има и български вариант на приложенията, сега подготвяме потребителско ръководство със снимки, за да те ориентираме по-лесно в нещата Wink.

Нови и нови зарядни точки показват своя статус в цяла Европа

Страхотно е да виждаме как всичко това се развива на Острова, но това само ни мотивира повече да постигаме прогрес и у нас. PlugSurfing е най-голямата и най-готина социална общност от шофьори на електромобили и в нашите интернет страници все повече зарядни точки показват динамични данни в различните европейски страни, за зарядните станции на множество оператори на зарядна инфраструктура на Essent, RWE, Nuon, EV-Box, Coulomb, E-Laad и много други. В българският заряден локатор може да видиш статуса на електро колонките на Фулчарджър в София и Добрич и на Essent, в Павлово, отново в София. Още през тази година на картата ще се появят още зарядни точки и ще добавим още оператори, чиито станции ще може да намираш и резервираш в реално време.

Ние добавяме и подобряваме нашите услуги и функции постоянно

PlugSurfing приложението вече сме напълнили с готини и полезни функции, но искаме да го направим много по-добро. Защото то е за теб и като ни кажеш какво искаш да променим или добавим, помагаш на себе си, на другите членове на общността и на електрическата мобилност в България. Свали приложението на своя iPhone или Android, разгледай го и ни кажи какво ти харесва или не? Какви нови функции искаш да има в мобилната версия? Най-добре е да се включиш с предложения в eCars.bg Отзиви или да пуснеш нова тема във форума. Разчитаме на теб :)

...И не забравяй да помогнеш на останалите, като коментираш зарядните точки!

Още сега можеш да станеш част от най-голямото електромобилно общество, да добавиш своя зарядна точка или просто контакт, за да помогнеш на приятел, който има нужда да зареди своя електромобил. И ако видиш, че някоя зарядна точка не работи, коментирай това в bg.PlugSurfing.org, за да знаят и другите за твоите преживявания!

Благодарим ти, че си с нас!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Прочетено 1504 пъти Последна корекция Сряда, 01 Август 2012 12:58
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.