- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
October 17, 2017 at 3:00 am #38298IvoMember
Здравейте и от мен.
Първо поздрави за сайтовете които поддържате, продължавайте в същия дух. Има доста информация за четене, а и предполагам с навлизането на пазара на повече електрически автомобили ще имате повече потребители.
Второ за мен, в близките години ще се присъединя към групата на електрическите автомобили като за сега съм се спрял на Hyundai IONIQ или Nissan Leaf 2. Практиката ми показва, че трябва да минат няколко години за да се коригират някои дефекти по нов модел независимо от макрата автомобили.
Трето, живея в Плевен и се занимавам единствено с ремонти на електрически повреди по автомобилите от близо 15 години. Все още за ремонти на електрически коли няма да говорим понеже повечето са нови или почти нови.
Четвърто, извинявам се че не успях да се видя с колегите от “ВсичкоТок” пред Интер Експо Център поради простата причина, че ми отне доста време да огледам всеки един електрически автомобил обстойно. Останах приятно изненадан от новия Nissan Leaf, нищо че всичко в менюто беше на японски и също останах НЕприятно изненадан от отговорите на хората отговарящи за моделите. В 50% от случаите отговорите бяха “не знаем”, но все пак това са нови модели , така че простено им е :).
Пето, в следващата година ще закупим станции за зареждане на електромобили, така че ще поддържаме връзка. На този етап мога да предоставя безплатно от сервиза ни зареждане на електрически автомобили от нормална инсталация и от старият тип с 4 големи пина като мощността която заявихме когато правехме инсталацията на сервиза беше 35 kW. Ако някой има преходник и има минаване през Плевен моля да заповяда, скоро ще въведа данните в картата на ВсичкоТок.
Крайно време беше някой да пробие на пазара от фосили с електрически автомобил (Tesla) за да може и другите производители да извадят скиците за електрическите си модели.
Пожелавам на всички да подкарат електрички.
ПоздравиOctober 18, 2017 at 2:18 am #38306ПЕТЪР ПЕТРОВMemberНай нормално е един професионалист /ЕЛ АВТО СЕРВИЗ/ да сложи Плевен на картата на електромобилността.
И след време ще си първия сервиз за Електромобили в северна България?
Естествена еволюция.
За зареждането, на първо време ако “инвестираш” 30-40 лв. в трифазен контакт СЕЕ-32А и/или СЕЕ-16А на достъпно място за паркиране е супер оферта.
Поздрави -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.