По темата ‘На какви общодостъпни станции предпочиташ да зареждаш?’

• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    martin@ecars.bg
    Keymaster

Отварям тази тема в допълнение към блога http://www.ecars.bg/blogs/980-predpochitania-zarezhdane-obshtodostupni-stancii-elektromobili, за да можем да си аргументираме по-нашироко избора.

Аз предпочитам да зареждам като теб – в личния си гараж (де да имах). Иначе ми е все тая – където и да преседи колата, дори и за малко време, е хубаво да дръпне малко батерията :):)
    Не мога да си представя на паркинга пред блока (мога да кача снимка) да има каквато и да е зарядна инфраструктура, защото циганите ще окрадат всичко.
    Като се има предвид цикъла който има нашия семеен автомобил -> паркинга, Лозенец и до Билла, май най-добре ще е да зареждам “На търговски обект “, само че аз стоя там да паарувам не повече от час.
    Или пък в Лозенец да може някак да се зарежда през деня, обществен паркинг или нещо…. сигурно след време ще има паркинги за електромобили и ще си плащаш само тока, а не на час, или няква комбинирана схема.
    Никак не мога да го измисля. Дето беше писал ти преди време, трябва си промяна в мисленето и в навиците, електромобила си е друга бира.
    Иска ми се да имам някъде мойто малко, частно кътче за зареждане, а не да ми виси колата като пран парцал някъде си. Много престъпници има в тая държава и пипат какво ли не.

Още един глас за “Търговски обекти”, дано да се светнат родните хипермаркети и молове.
    И в частност, бързо зареждане (30-40мин. са предостатъчни).

И да се светнат ще стане като местата за инвалиди.Това е гарантирано на 1000%.

То и сега става така …
    Вчера се разправях с един катил на зарядната на славянска :S

Бил спрял за 10мин само човека :whistle:

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.