Първи снимки на Tesla Model 3

• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    martin@ecars.bg
    Keymaster

Ето я най-накрая тройката

tesla-model-3-otstrani.jpg

tesla-model-3-snimki.jpg

tesla-model-3-black.jpg

tesla-model-3-red-2.jpg

tesla-m3.jpg

Attachments:
    • tesla-model-3-red.jpg

Много интересен ! Според мене можеше даже да е още по-добре.
    Чудно ми е колко метра е дълъг, и вътре изглежда много различно – все едно няма нищо – волан и таблет 🙂

П.С.
    Погледни форума, “Последни теми” съвсем изобщо не изважда последните теми, а вчера изкарваше празно даже….

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”firesword” post=2258]Много интересен ! Според мене можеше даже да е още по-добре.
    Чудно ми е колко метра е дълъг, и вътре изглежда много различно – все едно няма нищо – волан и таблет 🙂

П.С.
    Погледни форума, “Последни теми” съвсем изобщо не изважда последните теми, а вчера изкарваше празно даже….[/quote]

Видях вчера :unsure: – кофти работа, от сутринта покрай блога за Модел 3 се опитвам да го оправя това и не успявам засега. Ще му се намери цаката!

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”firesword” post=2258]Много интересен ! Според мене можеше даже да е още по-добре.

П.С.
    Погледни форума, “Последни теми” съвсем изобщо не изважда последните теми, а вчера изкарваше празно даже….[/quote]

Аааайде оправихме ги последните теми да се виждат (нещо за секунда пак забягнаха, но ги хванах – ще ги следя зорко вече :cheer: )

Ето и видео за тея като мене, дето станаха рано, но все пак изтърваха ‘бат Елон Мъск

[video width=425 height=344 type=vimeo]161138986[/video]

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.